Шведска горчивка за висок имунитет 500 мл Riviera

В наличност
Арт. №
3930
Тегло
0.620 кг.
  • Укрепва организма и повишава имунитета
  • Има общо тонизиращо действие
  • Подобрява здравето на черния дроб и жлъчните пътища
17.28 лв.
Към продукта

Riviera Original Schweden Bitter е висококачествена 100% натурална хранителна добавка 100%, която има мощно укрепващо действие върху целия организъм. Шведска горчивка за висок имунитет Ривиера се използва за регулиране на перисталтиката и подобряване на здравето на черния дроб и жлъчните пътища. Има антисептичен и противовъзпалителен ефект върху лигавиците и общoстимулиращо действие. Намира приложение за облекчаване на ревматични и посттравматични болки, за подобряване оросяването на кожата и подкожните тъкани. Шведска Горчивка по оригинална рецепта балансира нивата на холестерола в кръвта и подобрява и повишава жизнеността и енергията. Формулата на този продукт е известна в продължение на векове, заради уникалните си свойства върху човешкото здраве. Неповторимият характерен горчив вкус, постигнат с помощта на стрък пелин и корени от тинтява, спомага за засилване на апетита и действа освежаващо и облекчаващо при чувство на тежест в стомаха.

Ривиера С.А. е австрийска семейна компания основана през 1923 г. . Принципът на компанията за производство на продукти с най-високи стандарти за качество се прилага и днес, както и в самото начало. Отличните резултати се постигат чрез новаторски продуктови изследвания, съчетани с непрекъснат контрол на качеството. От 2007 г. компанията се намира в Тулн, където най-съвременните съоръжения позволяват да се внедрят най-новите технологии и наука в научноизследователските, развойните и производствените процеси.

Производител: Riviera S.A., Aвстрия.

 

Към продукта
Повече информация
Марка Riviera
Лечение/профилактика на: Имунитет при възрастни, Подобрява храносмилането, Черен дроб и жлъчка
За кого Възрастни
Тип продукт Сироп
Към продукта

Стрък пелин, корени от тинтява, мускатово орехче, корен от лечебна пищялка, корен от блатен аир, миро, корен от горски очиболец, корени от джинджифил, листа от орех, кора от канела, корен от валериана

Оригиналната шведска горчивка на Ривиера не съдържа разхлабителни средства и захарни подсладители.
Съдържа 38% vol алкохол както и Е150 като оцветител.

Производителят носи отговорност за съставките на продукта. Препоръчваме да проверите списъка със съставките на продукта директно върху опаковката поради възможни промени.

Към продукта

Оригиналната шведска горчивка на "Ривиера" се приема по една чаена лъжичка (една чаена лъжичка отговаря на 5 ml) 2-3 пъти дневно, разтворена във вода, чай или неразтворена според вкуса на потребителя.

Разклатете преди употреба. Поради съдържанието на растителни екстракти понякога може да се наблюдава леко помътняване или утайки, което по никакъв начин не влияе на качеството на продукта.

Към продукта
Оставете вашето мнение
Оценявате:Шведска горчивка за висок имунитет 500 мл Riviera
Вашата оценка
Може да харесате също
Шведска горчивка за висок имунитет 500 мл Riviera
Шведска горчивка за висок имунитет 500 мл Riviera