25 г. Аптеки Гален! Дермо-козметика с до - 25%

Himalaya Speman Спимен - За здрава простата и добра сперматогенеза х 40 таблетки

В наличност
Арт. №
2838
Тегло
0.080 кг.
  • Действа при безплодие при мъжете и олигоспермия
  • Увеличава броя на сперматозоидите и тяхната подвижност
  • Подобрява сексуалното желание и ерекцията
  • При увеличение и хипертрофия на простатната жлеза
3.19 лв.
Безплатна доставка над 49,99 лв.
Към продукта

Спимен е хранителна добавка от индийската аюрведична компания Хималая, съдържаща изцяло натурални и билкови съставки в подкрепа на мъжката сексуалност. Продуктът подобрява плодовитостта на мъжа, увеличавайки броя на сперматозоидите и тяхната мобилност. Спимен повишава либидото и жизнеността и поддържа здрава и трайна ерекция. Спимен поддържа здрава простата и сперматогенеза и засилва шансовете за оплождане. Подкрепя функцията на мъжките полови органи и засилва прозиводството на силни и подвижни сперматозоиди, подсивлва целия организъм, действа благоприятно на половата и имунната система. Изключително ефективен при импотентност, проблеми с ерекцията и състояния на тревожност, свързани с осъществяването на самия полов акт. Предлага се в опаковка от 40 таблетки.

Himalaya Speman е хранителна добавка, съдържаща изцяло натурални и билкови съставки, която действа благоприятно на мъжката сексуалност. Хималая Спимен подобрява плодовитостта на мъжа, увеличавайки броя на сперматозоидите и тяхната мобилност. Повишава либидото и жизнеността и поддържа здрава и трайна ерекция. Поддържа здравата простата на мъжете и засилва шансовете за оплождане. Особено подходящи са за бездетни двойки. Натуралните съставки в продукта подобряват нивата тестостерон при мъжете, страдащи от олигоспермия (семе с ниска концентрация на сперма). Изключително ефективен при импотентност, проблеми с ерекцията и състояния на тревожност, свързани с осъществяването на самия полов акт. 

  • За добра сперматогенеза: Натуралните съставки в Спимен спомагат за оптимален брой на сперматозоидитеи за добрата им подвижносткато подобряват нивата тестостерон при мъжете, страдащи от олигоспермия (семе с ниска концентрация на сперма).
  • Подобрява сексуалната активност: Хранителната добавка подобрява сексуалното желание и ерекцията. Съдържа билки, които имат свойства на афродизиак, полезни при семенна слабост.
  • Антиоксидант: Спимен има силно антиоксидантно действие, което намалява оксидативното увреждане на спермата като предотвратява нарушаването на мембранната цялост на подвижните сперматозоиди.

Всички продукти Himalaya са създадени след задълбочени научни изследвания. От 1930 година компанията се фокусира върху разработването на безопасни и ефективни билкови продукти, които помагат на хората да са по-здрави, пълноценни и красиви. Всеки продукт преминава през научни изследвания и всяка билка използвана в техните продукти е индивидуално проучена и тествана. Хималая създава съвременни продукти, основани на баланса между природата и най-новите научни открития с цел да сте здрави, да се чувствате добре и да изглеждате чудесно.

Аюрведа Шанс ЕООД дистрибутира билкови продукти (хранителни добавки и козметика), като изключителен представител от две фирми: The Himalaya Drug Company и Charak Pharmaceuticals, Индия.

Продукти, създадени в съответствие с основните принципи на Аюрведа – древна наука за здравето и природосъобразния начин на живот. Счита се за най-древната лечебна система в света, практикувана в продължение на повече от 5000 години. Думата Аюрведа означава „наука за живота“ и произлиза от санскрит. „Ayur“означава „живот“, а „veda“ – „знание“. 

Производител: The Himalaya Drug Company, Makali, Bangalore - 562123, India, www.himalayahealthcare.com

Към продукта
Повече информация
Марка Himalaya
За кого Възрастни
Лечение/профилактика на: Простата, Сексуални стимуланти , Фертилност, Задържане на ерекцията
Тип продукт Таблетки
Към продукта

Orchis mascula 65 mg, Lactuca scariola 16 mg, Mucuna pruriens 16 mg, Suvarnavang 16 mg, Hygrophila spinosa 32 mg, Argyreia speciosa 32 mg, Tribulus terrestris 32 mg, Leptadenia reticulata 32 mg, Parmelia perlata 16 mg.

Основни съставки:

  • Hygrophilia (Kokilaksha) има благоприятно въздействие при импотентност, сперматорея и семенна слабост.
  • Cowhage/Velvet Bean (Kapikachchu) е афродизиак, който насърчава производството на хормони, свързани със „системата на удоволствието“ в мозъка. Билката предотвратява олигоспермия.
  • Small Caltrops (Gokshura) подобрява сексуалното желание и ерекцията.
Към продукта

Дозировка: по 2 таблетки три пъти дневно. 

Внимание: Препоръчително в билковите хранителни добавки да се приемат поне два-три месеца, за да може билката да се натрупа в тялото!

Разфасовка: 40 таблети.

Към продукта
Оставете вашето мнение
Оценявате:Himalaya Speman Спимен - За здрава простата и добра сперматогенеза х 40 таблетки
Вашата оценка
Може да харесате също
Още от тази марка
Himalaya Speman Спимен - За здрава простата и добра сперматогенеза х 40 таблетки
Himalaya Speman Спимен - За здрава простата и добра сперматогенеза х 40 таблетки