Етилов спирт 95% дермален разтвор 1000 мл Chemax Pharma

В наличност
Арт. №
3319
Тегло
0.846 кг.
  • Прилага се за дезинфекция на кожата след подходящо разреждане преди инжекции, хирургични интервенции, за дезинфекция на ръце
  • Използва се за загряващи компреси и фрикции
8.28 лв.
Към продукта

Spiritus aethylicus 95% е лекарствен продукт без рецепта. Прилага за дезинфекция на кожата след подходящо разреждане преди инжекции, хирургични интервенции, за дезинфекция на ръце. Етилов спирт 95% се използва за загряващи компреси и фрикции. Предлага се в опаковка от 1000мл.

Химакс Фарма ЕООД (Chemax Pharma) е българска фармацевтична фирма – производител, която е иновативна, съвременна и динамична, основана през 1993 година в град София. Членовете на мениджърския екип имат академична подготовка и дълъг опит във фармацията и химичния инженеринг, в проучването, развитието и клиничното тестване на лекарствените продукти и дълбоко разбиране за нуждите на хората от качествени медикаменти и здравни услуги. Фирмата разполага със собствени производствени мощности (сгради и оборудване), притежава необходимия производствен капацитет, както и гъвкава организация на работен процес, което гарантира 100% реализацията на доставките в договорените срокове и количества. Продуктите на “Химакс Фарма” са в съответствие с изискванията на стандартите на добрата производствена практика (GMP), така че получавате необходимите за Вас лекарства и хранителни добавки с безкомпромисно качество. Екипът от професионалисти на фирмата осигурява нужните на хората качествени, ефикасни, безопасни и достъпни медикаменти, и здравни услуги.

Производител: Химакс Фарма ЕООД, България.

 

Към продукта
Повече информация
Марка Chemax Pharma
За кого Деца, Възрастни
Тип продукт Разтвор
Към продукта

Етанол 95мл и пречистена вода.

Към продукта

Прилага се външно с помощта на подходящ тампон. За дезинфекция на кожата преди инжекции, хирургични интервенции, за дезинфекция на ръце 95 % спирт се прилага след като се разреди до 70% по следния начин: 73,7 мл/ 95% спирт се разрежда с вода до 100 мл. За загряващи компреси и фрикции се прилага чрез описания по- горе начин 70% спирт и допълнително се разрежда 1:1.

Да се пазят очите.
Да не се приема вътрешно.
Запалим продукт.
Да не се употребява при повишена чувствителност към алкохола.
Нежелани лекарствени реакции: нечести - локално дразнещо, дерматити; много редки - свръхчувствителност, алергични реакции.

Да не се използва след изтичане срока на годност, посочен върху опаковката.
Да се съхранява на сухо и хладно място, далеч от слънчева светлина.
Да се съхранява на недостъпно за деца място.

Към продукта
Оставете вашето мнение
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация
 Етилов спирт 95% дермален разтвор 1000 мл Chemax Pharma
Етилов спирт 95% дермален разтвор 1000 мл Chemax Pharma
Още от тази марка
Може да харесате също