- 22% на продукти Urinal >>

Sterimar Nasal Hygiene Спрей за носна хигиена 50 мл Fumouze Diagnostics

В наличност
Арт. №
6017
Тегло
0.070 кг.
  • За втечняване и по-лесно отстраняване на засъхналия и сгъстен секрет в носа
  • С чиста и стерилизирана морска вода
  • За бебета, деца и възрастни
7.15 лв.
Към продукта

Sterimar Nasal Hygiene Спрей за носна хигиена 50 мл Fumouze Diagnostics представлява медицинско средство за почистване на назалната кухина засъхналия и сгъстен секрет. Стеримар Назал Хайджин Спрей за носна хигиена 50 мл Фимуз Диагностикс е 100% естествен продукт, подходящ за всекидневно ползване. Продуктът спомага за втечняване и лесно освобождаване на носа от засъхналия и сгъстен секрет. Благодарение на финото си микроразпръскване спреят спомага за отпушването на носа и деликатно хигиенизира носните входове, осигурявайки и защита от стичането на секретите към гърлото. Спреят служи за по-лесно дишане, като по този начин спомага и за по-добрия сън. Стеримар е съставен от изотоничен разтвор на морска вода, включващ изключително полезни морски минерални соли и олигоелементи. Използваната за него морска вода е добита от дълбочина на над 11 км от морския бряг, от незамърсени райони. Първоначално, морската вода преминава през проверка на нейната чистота, а след това бива стерилизирана и преработена до физиологична. Спреят се препоръчва още за възвръщане на естествената влажност на носа (при хъркана, дишане на сух въздух и др.), за подготовка и улесняване на действието на дадени назални лекарства, за почистване на лигавицата на запушения нос, за профилактика на УНГ заболявания. Продуктът е подходящ за бебета, деца и възрастни. Без консерванти.

Fumouze Diagnostics и Fumouze Laboratories са френска фармацевтична компания и прилежащата й лаборатория за научни изследвания, основани през 1804 г. Портфолиото на Фимуз Диагностикс включва имунологични тестове за бременност и други медицински и лекарствени продукти.

Производител: Fumouze Diagnostics

Към продукта
Повече информация
Марка Sterimar
Лечение/профилактика на: Запушен нос и хрема
За кого Деца, Възрастни
Тип продукт Спрей
Към продукта

Активни съставки: морска вода - 31.82 ml на 100 ml

Не съдържа: консерванти

Към продукта

Дръпнете предпазната капачка на спрея нагоре, след което нежно нагласете накрайника му в едната си ноздра и натиснете еднократно накрайника. Оставете ненужното количество от разтвора да изтече, след което избършете носа си. Направете същото и с втората ноздра. След ползване мийте накрайника с вода и сапун.

При необходимост спреят може да се използва за неограничен период от време. 

За бебета, деца, възрастни.

Съхранявайте на сухо и проветриво място с температура до 25 градуса.

Съхранявайте далеч от деца.

Не използвайте след изтичане срока на годност.

 

Към продукта
Оставете вашето мнение
Оценявате:Sterimar Nasal Hygiene Спрей за носна хигиена 50 мл Fumouze Diagnostics
Вашата оценка
Още от тази марка
Sterimar Nasal Hygiene Спрей за носна хигиена 50 мл Fumouze Diagnostics
Sterimar Nasal Hygiene Спрей за носна хигиена 50 мл Fumouze Diagnostics