25 г. Аптеки Гален! Хомеопатични продукти с до - 25%

Тантум Верде с вкус на лимон при възпалено гърло и болки в устната кухина 3 мг x 20 таблетки Angelini

В наличност
Арт. №
21166
Тегло
0.020 кг.
  • При болезнени възпаления в устната кухина и гърлото, възпаления на венците, на сливиците, възпаления на лигавицата на гърлото и на ларинкса
  • Притежава изразено противовъзпалително и болкоуспокояващо действие
  • Не съдържа захар
Обикновена цена 11.85 лв. (-21%) Специална цена 9.36 лв.
Безплатна доставка над 49,99 лв.
Към продукта

ТАНТУМ ВЕРДЕ с вкус на лимон е лекарство без лекарско предписание, под формата на таблетки за смучене. Съдържаща бензидаминов хидрохлорид. Бензидаминовият хидрохлорид притежава изразени противовъзпалителни и болкоуспокояващи свойства. В резултат на бързото проникване и локалното натрупване във възпалената тъкан се стига до бързо затихване на симптомите. Tantum Verde Lemon е с добра локална поносимост и води до намаляване на оплакванията при преглъщане. ТАНТУМ ВЕРДЕ Лимон се прилага при болезнени възпаления в устната кухина и гърлото, възпаления на венците, на сливиците, възпаления на лигавицата на гърлото и на ларинкса. Особено подходящ е за намаляване на оплакванията при простудни заболявания. Не съдържа захар.

Мисията на Angelini е да бъде близо до хората, задоволявайки ежедневните им нужди с ефективни, надеждни и висококачествени продукти, които са широко разпространени и достъпни. Фирмата предлага лекарствени продукти по лекарско предписание, лекарствени продукти без лекарско предписание, медицински изделия, хранителни добавки и козметика. За осъществяване на дейността си компанията притежава необходимите лицензи, а така също и ексклузивитет за стоките си на българския пазар. 

 

Към продукта
Повече информация
Марка Angelini
Лечение/профилактика на: Болка в гърлото
За кого Възрастни
Тип продукт Таблетки за смучене
Към продукта

Активно вещество: бензидаминов хидрохлорид (benzydamine hydrochloride) 3 mg, еквивалентен на 2.68 mg бензидамин.

Към продукта

Ако лекарят не е предписал нещо друго, дозировката трябва да се спазва точно - 3 пъти дневно по една таблетка за смучене. Таблетката се оставя бавно да се разтопи в устата.

Лечението не трябва да превишава период от 7 дни.

Поради лекарствената му форма - таблетки за смучене, прилагането на лекарствения продукт при деца под 6 години не се препоръчва.

Приложението при деца между 6 и 11 години да бъде под наблюдението на възрастен.

Ако след употреба на Тантум Верде таблетки за смучене не настъпи очаквания ефект от лечението, се консултирайте с Вашия лекар или фармацевт.

Нежелани реакции:

ПРЕДИ ДА ПРИЕМЕТЕ ТАНТУМ ВЕРДЕ ТАБЛЕТКИ ЗА СМУЧЕНЕ:

Не приемайте Тантум Верде таблетки за смучене: ако сте алергични (свръхчувствителни) към бензидамин или към някоя от останалите съставки; ако сте алергични към аспирин или други нестероидни противовъзпалителни средства.

Обърнете специално внимание при употребата на Тантум Верде таблетки за смучене:

Повишено внимание е необходимо при пациенти с бронхиална астма, тъй като е възможно развитие на бронхоспазми при тази група пациенти.

Употреба на други лекарства:

Не се очакват взаимодействия на Тантум Верде таблетки за смучене с други лекарства, въпреки това, ако не сте сигурни, обърнете се към Вашия лекар или фармацевт в случай, че приемате други лекарства, включително и такива, отпускани без лекарско предписание.

Бременност и кърмене:

Вие трябва да се обърнете към Вашия лекар или фармацевт, ако сте бременна, планирате да забременеете или кърмите. Той/тя ще реши дали може да приемате Тантум Верде таблетки за смучене.

Важна информация относно някои от съставките на Тантум Верде таблетки за смучене:

Продуктът съдържа изомалт (вид захар). Ако Вашият лекар Ви е казал, че имате непоносимост към някои захари, посъветвайте се с него преди да вземете този продукт.
 

Към продукта
Оставете вашето мнение
Оценявате:Тантум Верде с вкус на лимон при възпалено гърло и болки в устната кухина 3 мг x 20 таблетки Angelini
Вашата оценка
Може да харесате също
Още от тази марка
Тантум Верде с вкус на лимон при възпалено гърло и болки в устната кухина 3 мг x 20 таблетки Angelini
Тантум Верде с вкус на лимон при възпалено гърло и болки в устната кухина 3 мг x 20 таблетки Angelini