Тинктура от Валериана, глог и мента при напрежение и стрес 20 мл Chemax Pharma

В наличност
Арт. №
15854
Тегло
0.030 кг.
  • Доказана формула при раздразнителност и нервно напрежение
  • Помага при състояния на неврогенни смущения на сърдечната дейност
  • Използва се след физическо и психическо натоварване
  • В помощ при безсъние, напрегнатост и нервен стомах
2.15 лв.
Към продукта

Valerian Hawthorn Peppermint представлява хранителна добавка, при раздразнителност и нервно напрежение, състояния на неврогенни смущения на сърдечната дейност, след физическо и психическо натоварване, безсъние, напрегнатост и нервен стомах. Тинктура от Валериана, глог и мента при напрежение и стрес повлиява благоприятно леки нарушения в съня, тревожност, невротични разстройства, особено в климактериума. Прилага се при нарушения на вегетативната нервна система с прояви на спазми на гладката мускулатура на коремните органи, за облекчаване на някои симптоми, свързани с дискомфорта на храносмилателната система, подобрява храносмилането. В корените на растението валериана се съдържат етерични масла, валерианова киселина, органични киселини – оцетна, мравчена, ябълчна, палмитинова; също дъбилни вещества, свободни амини и др, които действат като антидепресант и помагат при безсъние. Билката намалява възбудимостта на нервната система и се неутрализират спазмите, които възникват в гладките мускули, а комбинацията ѝ с други растения ускорява оздравителните процеси при различни заболявания. Глогът е източник на антиоксиданти, каротин, биофлавоноиди и витамин С, действа благоприятно на сърцето и регулира кръвното налягане. Ментата подобрява действието на жлъчния сок, който участва в разграждането и усвояването на мазнините, успокояващо на стомашните мускули, поради което улеснява храносмилането и намаляват отделянето на газове. Предлага се в опаковка от 20мл.

Химакс Фарма ЕООД (Chemax Pharma) е българска фармацевтична фирма – производител, която е иновативна, съвременна и динамична, основана през 1993 година в град София. Членовете на мениджърския екип имат академична подготовка и дълъг опит във фармацията и химичния инженеринг, в проучването, развитието и клиничното тестване на лекарствените продукти и дълбоко разбиране за нуждите на хората от качествени медикаменти и здравни услуги. Фирмата разполага със собствени производствени мощности (сгради и оборудване), притежава необходимия производствен капацитет, както и гъвкава организация на работен процес, което гарантира 100% реализацията на доставките в договорените срокове и количества. Продуктите на “Химакс Фарма” са в съответствие с изискванията на стандартите на добрата производствена практика (GMP), така че получавате необходимите за Вас лекарства и хранителни добавки с безкомпромисно качество. Екипът от професионалисти на фирмата осигурява нужните на хората качествени, ефикасни, безопасни и достъпни медикаменти, и здравни услуги.

Производител: Химакс Фарма ЕООД, България.

Към продукта
Повече информация
Марка Chemax Pharma
Лечение/профилактика на: Безсъние и стрес, Депресии и депресивни състояния, Нервна система, Подобрява храносмилането, При физическа и психическа умора, Сън, Сърце
Вид продукт Хранителна добавка
За кого Деца, Възрастни
Тип продукт Разтвор
Към продукта

Тинктура валериана, екв. на 66 мг корен валериана, Тинктура глог, екв. на 66 мг листа и цвят глаг, Тинктура лютива мента, екв. на 16,5 мг листа лютива мента и 16 мг Масло лютива мента.

Активни съставки:

  • Корен валериана - действа като антидепресант и помага при безсъние, намалява възбудимостта на нервната система.
  • Глог - източник на антиоксиданти, каротин, биофлавоноиди и витамин С, действа благоприятно на сърцето и регулира кръвното налягане.
  • Мента - подобрява действието на жлъчния сок, който участва в разграждането и усвояването на мазнините, успокояващо на стомашните мускули, поради което улеснява храносмилането и намаляват отделянето на газове.
Към продукта

По 20 капки върху чаена лъжичка или бучка захар с малко течност 2- 3 пъти на ден.
Препоръчван дневен прием: общо 60 капки.

Валериана, Глог, Мента е хранителна добавка.
Не е заместител на разнобразното хранене.
Да не се превишава препоръчителната дневна доза.
Да не се използва от бременни жени и лица под 16 години.

Да не се използва след изтичане срока на годност, посочен върху опаковката.
Да се съхранява на сухо и хладно място, далеч от слънчева светлина.
Да се съхранява на недостъпно за деца място.

Към продукта
Оставете вашето мнение
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация
Тинктура от Валериана, глог и мента при напрежение и стрес 20 мл Chemax Pharma
Тинктура от Валериана, глог и мента при напрежение и стрес 20 мл Chemax Pharma
Още от тази марка
Може да харесате също