Подаръци от Doppelherz само през октомври! >>

Цинаризин при вестибуларни нарушения 25 мг 50 таблетки Inbiotech

В наличност
Арт. №
13314
Тегло
0.050 кг.
  • При проблеми с вестибуларния апарат
  • Като част от лечението на проблеми като шум в ушите, лабиринтни смущения, нистагъм, за профилактика и лечение на кинетози, гадене и повръщане
  • Води до разширяване на кръвоносните съдове, като по този начин стопира навлизането на калциеви йони в клетките и така предотвратява увреждането им
0.82 лв.
Към продукта

Cinnarizin при вестибуларни нарушения 25 мг 50 таблетки Inbiotech е лекарствено средство под формата на таблетки, служещо за облекчаване на проблеми с вестибуларния апарат. Цинаризин при вестибуларни нарушения 25 мг 50 таблетки Инбиотех се използва като част от лечението на проблеми като шум в ушите, лабиринтни смущения, нистагъм, за профилактика и лечение на кинетози, гадене и повръщане. Освен това редуцира възбудимостта на центъра на равновесието, увеличава устойчивостта на клетките към недостига на кислород. Лекарственият продукт също така води до разширяване на кръвоносните съдове, като по този начин стопира навлизането на калциеви йони в клетките и така предотвратява увреждането им.

Противопоказания:

Свръхчувствителт към препарата, лупус еритематодес. Да не се прилага при пациенти с болестта на Паркинсон.

Предупреждения и предпазни мерки:

При отделни пациенти в началото на лечението, Цинаризин-интех .в терапевтична доза може да предизвика замаят, отпадналост, понижение на кръвното налягане. В този случай е необходима незабавна консултация с лекар!
Препаратът може да предизвика положителна реакция на тестовете, които се провеждат за антидопингов контрол при спортистите. Да се пази на места недостъпни за деца!

Лекарствени взаимодействия:

Ако приемате в момента други лекарствени средства, уведомете вашия лекар!
При едновременната употреба с лекарствени средства, действащи на ЦНС и алкохол, може да се очаква усилване на действието им или на това на цинаризин. Усилва действието на съдоразширяващите, ноотропните (пирамем и подобни) и на препаратите, понижаващи кръвното налягане Намалява действието на повишаващи кръвното налягане лекарства.

Нежелани лекарствени реакции:

Цинаризин-интех се понася добре от пациентите.
В редки случаи може да се наблюдават сънливост, главоболие, сухота в устата, изпотяване, алергични реакции, стомашно-чревни смущения, засилване на съществуващо ниско кръвно налягане.
При много продължително приложение у възрастни болни е възможна поява на двигателни нарушения, депресия, смущения в говора, объркване. В редки много редки случаи са възможни и кожни реакции.

Бремент и кърмене:

Да не се приема по време на бремент и кърмене.

Влияние върху способтта за шофиране и работа с машини:

Да се прилага с внимание от водачи на моторни превозни средства и по време на работа с машини поради опаст от сънливост, забавяне на рефлексите и намаляване на способтта за концентрация на вниманието особено в началото на лечението.

Inbiotech е българска фармацевтична компания, основана през 1991 г. Инбиотех  участва в разработването и внедряването на българския пазар на едни първите генерични лекарствени продукти като: Енприл, Биопразол, Биолин и Цинаризин.

Производител: Inbiotech

Към продукта
Повече информация
Марка Inbiotech
Лечение/профилактика на: Прилошаване при пътуване, Шум в ушите
За кого Деца, Възрастни
Тип продукт Таблетки
Към продукта

Активни съставки: цинаризин 25 mg

Допълнителни съставки: лактоза, пшенично нишесте, повидон, силициев двуокис, талк, магнезиев стеарат

Към продукта

При вестибуларни нарушения: по 1 таблетка 3 пъти на ден 

При гадене при пътуването: по 1 таблетка 30 минути преди пътуване и на всеки 6 часа по още 1 таблетка, ако пътуването е по-дълго

При деца от 6 до 12 години: половината от дозата за възрастни. Не повече от 225 мг (9 таблетки) на ден.

Съхранявайте на сухо място с температура до 25 градуса.

Съхранявайте далеч от деца.

Не използвайте след изтичане срока на годност.

Към продукта
Оставете вашето мнение
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация
Може да харесате също
Още от тази марка
Цинаризин при вестибуларни нарушения 25 мг 50 таблетки Inbiotech
Цинаризин при вестибуларни нарушения 25 мг 50 таблетки Inbiotech