Цинков крем х18 гр Sopharma

В наличност
Арт. №
23232
Тегло
0.040 кг.
  • Овлажнява и предпазва кожата 
  • С хидратиращо, антибактериално, противовъзпалително и защитно действие
  • За раздразнена кожа
3.59 лв.
Към продукта

Цинков крем Софарма е предназначен е да омекотява, овлажнява и предпазва кожата от влиянието на неблагоприятните фактори на външната среда. Zinc ointment (zinkov krem) съдържа вазелин и цинков оксид с хидратиращо, антибактериално, противовъзпалително и защитно действие. Цинковият оксид е UVA и UVB абсорбер. Козметичният продукт е особено подходящ за раздразнена, ранима и чувствителна кожа.

Софарма Трейдинг е една от най-големите български компании и лидер във фармацевтичния сектор. Компанията е пионер във въвеждането на най-добрите световни практики у нас и предпочитан партньор на производители, търговци на едро, аптеки и болнични заведения и инвеститори. Sopharma Trading е внедрила Интегрирана система за управление, съгласно изискванията на множество международни стандарти за управление.

 

Към продукта
Повече информация
Марка Sopharma
Тип продукт Крем
Ефект Успокоява, Хидратира, Тонизира
Към продукта

1 g маз съдържа лекарствено вещество цинков оксид /zinc oxide/ в количество 1,8 g, както и помощно вещество бял вазелин.

Към продукта

Прилага се външно! Мазта се нанася на тънък слой върху засегнатото место 1-2 пъти дневно след предварително почистване и подсушаване. В зависимост от локализацията на третирания участък при необходимост се поставя превръзка, която се сменя ежедневно. Количеството нанесена маз зависи от големината на засегнатия участък.

Към продукта
Оставете вашето мнение
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация
Цинков крем х18 гр Sopharma
Цинков крем х18 гр Sopharma
Още от тази марка
Паракофдал за болка и главоболие х20 таблеки Sopharma
Паракофдал за болка и главоболие х20 таблеки Sopharma
Обикновена цена 4.19 лв. (-15%) Специална цена 3.56 лв.
Може да харесате също