Идеи за Свети Валентин >>

Цитровит Витамин C за висок имунитет 100 мг х80 таблетки Teva

В наличност

Арт. № 114
  • При състояния, свързани с недостиг на витамин С (хипо- и авитаминоза)
  • За поддържане на естествената устойчивост на организма към инфекции
  • За намаляване на тежестта и продължителността на простудните заболявания
  • При хора подложени на стрес
Безплатна доставка над 49,99 лв.
- +
Детайли

CitroVit Vitamin C е хранителна добавка, която съдържа витамин C. ЦитроВит Витамин Ц се прилага при състояния, свързани с недостиг на витамин С (хипо- и авитаминоза), за поддържане на естествената устойчивост на организма към инфекции, както и при хора подложени на стрес и напрежение. Витамин С притежава антиоксидантно действие, което помага да се неутрализират свободните радикали в организма, които разрушават клетките и причиняват остаряване на кожата. Витамин С стимулира производството на колаген, който прави кожата по-млада и сияеща.

ЦитроВит има благоприятно влияние върху функциите на централната нервна система, стимулира дейността на ендокринните жлези, подобрява усвояването на калция и желязото и нормалното кръвообразуване, подпомага профилактиката на различни видове вирусни и бактериални инфекции и участва в поддържането на здрава имунна система.
Витамин С има противовъзпалително и противоалергично действие. Кръвоносните съдове стават по-здрави и еластични, затова той помага за намаляване на кръвотечението от венците, като намалява риска от пародонтоза.

Vitamin С трябва да се прилага с повишено внимание при пациенти с фенилкетонурия, еритроцитен глюкозо-6-фосфатдехидрогеназен дефицит, хемохроматоза, таласемия, сидеробластна анемия, хипероксалурия, глюкозо-изомалтазна недостатъчност, както и при състояния придружени с повишена съсирваемост на кръвта. Да се избягва приема на високи дози от пациенти с нефро- и уролитиаза.

Actavis® е една от водещите фармацевтични компании в света, която има представителства в 80 държави, като се ангажира с повишаване достъпа до висококачествена грижа за здравето за хората по света на всеки един етап от живота им. Актавис® прави това като разработва, произвежда и предлага достъпни генерични лекарства, както и иновативни и специализирани фармацевтични продукти и активни субстанции.

 

Повече информация
Марка Teva
За кого Деца, Възрастни
Серия Цитровит
Тип продукт Таблетки
Вид витамин Витамин C
Състав

Една таблетка съдържа ЦитроВит съдържа L- аскорбинова киселина 100 mg.
Помощни вещества: микрокристална целулоза (Е460i), стеаринова киселина Е570, талк (Е553в), оцветител Е104.

Начин на употреба

При възрастни - от 1 до 6 таблетки дневно.
При деца от 1 до 6 години - по една таблетка дневно.
При деца над 6 години - от 1 до 3 таблетки дневно.

Да не се превишава препоръчаната дневна доза. ЦитроВит е хранителна добавка и не може да бъде използвана като заместител на разнообразното хранене.

Мнения
Оставете вашето мнение
Оценявате: Цитровит Витамин C за висок имунитет 100 мг х80 таблетки Teva
Вашата оценка:
Зареждане...

Вашият отзив беше изпратен, след като бъде прегледан ще бъде публикуван.

Подобни продукти
Още от тази марка
Може да харесате също