Wellsamed Избелващи ленти за зъби х14 броя

В наличност

Арт. № 74005
  • Избелват нежно и бързо зъбите, с видим резултат до 30 минути
  • Иновативна, уникална формула за безопасно и лесно избелване
  • Предлагат се в опаковка от 14 броя
Безплатна доставка над 49,99 лв.
- +
Детайли

Wellsastrips Teeth Whitening Strips са лентички, които избелват нежно и бързо зъбите, с видим резултат до 30 минути. Иновативна, уникална формула за безопасно и лесно избелване. Формула с активен кислород, без съдържание на пероксид. Не предизвиква раздразнение на венците и чувствителност на зъбите. 100% безопасно избелване без странични ефекти, оставяйки зъбите ви по-бели. Уелсамед Ленти за избелване на зъби са незабележими, което ги прави удобни за използване навсякъде. Предлагат се в опаковка от 14 броя.

 

Повече информация
Марка Wellsamed
Тип продукт Ленти
За кого Възрастни
Състав

Натриев хлорид, глицерин, вода, гума, EDTA, L-ментол, лимонена киселина.

Начин на употреба

Хванете единият от краищата, издърпайте меката лентичка от пластмасовия филм и я обърнете с гела към повърхността на зъба. Гледайки се в огледалото, поставете лентичката с правата страна към венеца, внимателно, натиснете и я нагласете с пръст, така че плътно да залепне за повърхността на зъбите. Повторете същото и с другата лента. Отстранете и изхвърлете избелващите лентички след 30 мин. Почистете оставащия гел по зъбите, като ги измиете и направите гаргара.

Не използвайте избелващите лентички, ако страдате от афти, имате проблем с венците, или след операция в устната кухина.

Хората с чувствителни зъби трябва да намалят дозирането или да използват продукта под наблюдението на стоматолог. В случай на контакт с очите, обилно промийте с вода. Съхранявайте на сухо място, далече от източници на топлина и достъпа на деца. Този продукт не се препоръчва за лица под 12 години и бременни жени. Страничните ефекти са редки, но в случай на нежелана реакция спрете употребата на лентичките и се консултирайте с личния си лекар незабавно.

Мнения
Оставете вашето мнение
Оценявате: Wellsamed Избелващи ленти за зъби х14 броя
Вашата оценка:
Зареждане...

Вашият отзив беше изпратен, след като бъде прегледан ще бъде публикуван.

Подобни продукти
Още от тази марка
Може да харесате също