Vitagold Омега 3 рибено масло 1000 За сърце, холестерол и стави х30+30 капсули

Изчерпан

Арт. № 82673
  • Хранителна добавка, съдържаща Омега-3 мастни киселини от рибено масло
  • Спомага за нормалното функциониране на сърдечно-съдовата, опорно-двигателната, нервната и имунната системи
  • Спомага за поддържане на здравословни нива на холестерол в кръвта
Уведоми ме при наличност
Безплатна доставка над 49,99 лв.
Детайли

Vitagold Omega 3 fish oil 1000 x30+30 capsules e хранителна добавка, съдържаща Омега-3 мастни киселини от рибено масло, която спомага за нормалното функциониране на сърдечно-съдовата, опорно-двигателната, нервната и имунната системи и за поддържане на здравословни нива на холестерол в кръвта.

Рибеното масло е богат източник на Омега 3 ненаситени мастни киселини. Най-ценните от тях са полиненаситените мастни киселини - ЕРА (ейкозапентаенова киселина) и DHA (докозахексаенова киселина). Те допринасят за нормалната функция на сърдечно-съдовата, имунната, репродуктивната и опорно-двигателната система. Влияят благоприятно върху мозъка, очите и много други органи в човешкото тяло. Помагат за поддържане на нормални стойности на холестерол в кръвта. Рибеното масло притежава мощни антиоксидантни свойства.

Витаголд Омега 3 рибено масло 1000 х30+30 капсули има силен противовъзпалителен ефект:

  • Облекчава симптомите на ставните заболявания – успокоява ревматичните болки и повлиява ставните възпаления
  • Благоприятства функциите на мозъка, нервната система, имунната система и опорно-двигателния апарат (стави, сухожилия и др.)
  • Подпомага сърдечно-съдовата дейност, нормализира нивата на холестерола и триглицеридите
  • Подобрява метаболизма, еластичността на кожата и подвижността на ставите

Рибеното масло е много полезно

Рибеното масло се бори с вредните липиди в кръвта – триглицеридите, които са част от т.нар. лош (LDL) холестерол. Тялото абсорбира мазнини, когато се храни. Щом човек погълне твърде много мазнини, организмът не може да разгради веднага всичките – нужно му е време, за да ги усвои.

Повишените нива на липидите в кръвта се увеличават с приема на мазнини и предизвикват плаки, натрупващи се в артериите – състояние, наричано атеросклероза. Тези плаки прилепват към вътрешната стена на артериите и блокират потока на кръвта, като по този начин предизвикват проблеми с кръвообращението. Предпазването от това натрупване на плаки намалява съществено риска от сърдечни заболявания. Основна полза от рибеното масло е именно, че помага на тялото да разложи липидите в кръвта.

Vitagold изгради и утвърди на българския пазар широко портфолио от продукти, даващи възможност на десетки хиляди хора да живеят пълноценно и да полагат повече грижи за собственото си здраве, което е основна предпоставка за качествен и активен живот. Днес Витаголд е лидер в продажбата на продукти за: здрави стави, силен имунитет и превенция от вируси, отслабване, памет и концентрация, урологични оплаквания и др. Витаголд следи световните открития в сферата на хранителните добавки и здравословния начин на живот, за да отговори на потребностите и очакванията на потребителите, като осигурява продукти с модерен, иновативен състав и безкомпромисно качество.

Повече информация
Марка Vitagold
Лечение/профилактика Омега 3
Тип продукт Капсули
Състав

Чисто рибено масло   – богат източник на Омега – 3 полиненаситени мастни киселини, от които 18% ЕРА и 12% DHA.

Начин на употреба

Дозировка: 1 капсула дневно.

Важно: При свръхчувствителност към някоя от съставките, не използвайте хранителната добавка. Не се препоръчва за деца под 12 години, бременни и кърмещи жени. Прекратете употребата на продукта, ако се появят нежелани реакции.

Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца!

Да не се превишава препоръчителната дневна доза!

Продуктът не е заместител на разнообразното хранене!

Съхранение: На сухо и прохладно място до 25°С.

Мнения
Оставете вашето мнение
Оценявате: Vitagold Омега 3 рибено масло 1000 За сърце, холестерол и стави х30+30 капсули
Вашата оценка:
Зареждане...

Вашият отзив беше изпратен, след като бъде прегледан ще бъде публикуван.

Подобни продукти
Още от тази марка
Може да харесате също