Gillette Blue 2 Plus Еднократна самобръсначка

В наличност
Арт. №
15829
Тегло
0.050 кг.
  • Еднократна самобръсначка с фиксирана глава на бръснача
  • С овлажняваща лента, която допринася за по-лесно бръснене без раздразнения
  • Две приспособяващи се ножчета към контура на лицето
0.85 лв.
Към продукта

Gillette Blue 2 Plus Еднократна самобръсначка е с овлажняваща лента, която допринася за по-лесно бръснене без раздразнения и две приспособяващи се ножчета към контура на лицето. Жилет Блу 2 Плюс Еднократна самобръсначка е с фиксирана глава на бръснача. Има гумена дръжка за удобно хващане.

Компанията Gillette е световен лидер в производството на самобръсначки. Кръстена е на нейния основател - King C. Gillette. Компанията е известна с иновативните си решения, като на няколко години подобряват технологията и устройството на самобръсначките си. Това ги изгражда и като лидери на пазара. Gillette са първите, които предлагат самобръсначки с релефна дръжка за по-добър захват, с регулируеми ножчета спрямо твърдостта на косъма, с 2, 3 и 5 ножчета, с лента с лубрикант за по-меко усещане и по-гладко бръснене. Всички тези нововъведения са благодарение на години тестове и разработки, които да направят гладкото бръснене лесно и приятно.

Производител: Procter & Gamble

Към продукта
Повече информация
Марка Gillette
Тип продукт Еднократна употреба
Употреба За влажно бръснене
Към продукта

Навлажнете кожата. Сложете малко количество гел, крем или пяна за бръснене на ръката си и нанесете върху лицето. Масажирайте леко за по-добро проникване и омекотяване на брадата. Избръснете се. Изплакнете хубаво с вода. Подсушете лицето. Нанесете подходящ афтършейф или лосион за след бръснене.

Не използвайте ножчета със захабени остриета, за да елиминирате риска от поява на раздразнения по кожата. Пазете от деца!

Към продукта
Оставете вашето мнение
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация
Gillette Blue 2 Plus Еднократна самобръсначка
Gillette Blue 2 Plus Еднократна самобръсначка
Още от тази марка
Може да харесате също