Идеи за Свети Валентин >>

Gillette Blue II Disposable Razors Самобръсначка 1 бр

В наличност

Арт. № 8545
  • Осигурява гладко бръснене

  • 2 броя фини остриета

  • Дръжка създадена за стабилен захват

Безплатна доставка над 49,99 лв.
- +
Детайли

Gillette Blue II Disposable Razors е самобръсначка, с която  бръсненето става по-лесно и гладко. Технологията, вложена в изработката ѝ, е безкомпромисна откъм качеството, изисквано при еднократните самобръсначки. Снабдена е с две остриета, които са захванати за главата на самобръсначката, така че да не възпрепятстват лесното движение по брадичката и бузите. Gillette Blue II Disposable Razors се отличава и с уникалната си дръжка. Изпускането на самобръсначка може да доведе до инциденти и поради тази причина, дръжката е снабдена с покритие, намаляващо вероятността за изпускане до минимум. Стабилното захващане на самобръсначката, добрите остриета и уникалната ѝ форма, я нареждат сред първите места по продажби при еднократните самобръсначки. Дерматологично тестван.

Жилет Блу еднократни самобръсначки е серия от продукти за еднократна употреба. Самобръсначките са снабдени с технология, която да усъвършенства бръсненето, като намали изсушаването на кожата максимално. Дръжките им са направени по начин, който намалява риска от изтърване. Бръсненето трябва да е сигурен и лесен процес, който не изисква прекалено много усилия.

Компанията Gillette е световен лидер в производството на самобръсначки. Кръстена е на нейния основател - King C. Gillette. Компанията е известна с иновативните си решения, като на няколко години подобряват технологията и устройството на самобръсначките си. Това ги изгражда и като лидери на пазара. Gillette са първите, които предлагат самобръсначки с релефна дръжка за по-добър захват, с регулируеми ножчета спрямо твърдостта на косъма, с 2, 3 и 5 ножчета, с лента с лубрикант за по-меко усещане и по-гладко бръснене. Всички тези нововъведения са благодарение на години тестове и разработки, които да направят гладкото бръснене лесно и приятно.

Производител: Procter & Gamble

Повече информация
Марка Gillette
Самобръсначка Еднократна употреба
Брой остриета 2
Тип продукт Самобръсначка
Употреба За влажно бръснене
Начин на употреба

Бръсненето трябва да се извършва само на предварително добре почистена, мокра кожа. Разнесете малко количество пяна за бръснене или гел върху лицето и втрийте за по-добра хидратация. Започнете с бръсненето. След като приключите, внимателно изплакнете с хладка вода. Преди да нанесе афтършейв лосион, попийте водата до пълно изсушаване. Най-добре е да използвате мека кърпа.

Мнения
Оставете вашето мнение
Оценявате: Gillette Blue II Disposable Razors Самобръсначка 1 бр
Вашата оценка:
Зареждане...

Вашият отзив беше изпратен, след като бъде прегледан ще бъде публикуван.

Подобни продукти
Още от тази марка
Може да харесате също