Подаръци от Doppelherz само през октомври! >>

Gillette Blue II Disposable Razors Самобръсначка 1 бр

В наличност
Арт. №
8545
Тегло
0.050 кг.
  • Осигурява гладко бръснене

  • 2 броя фини остриета

  • Дръжка създадена за стабилен захват

0.85 лв.
Към продукта

Gillette Blue II Disposable Razors е самобръсначка, с която  бръсненето става по-лесно и гладко. Технологията, вложена в изработката ѝ, е безкомпромисна откъм качеството, изисквано при еднократните самобръсначки. Снабдена е с две остриета, които са захванати за главата на самобръсначката, така че да не възпрепятстват лесното движение по брадичката и бузите. Gillette Blue II Disposable Razors се отличава и с уникалната си дръжка. Изпускането на самобръсначка може да доведе до инциденти и поради тази причина, дръжката е снабдена с покритие, намаляващо вероятността за изпускане до минимум. Стабилното захващане на самобръсначката, добрите остриета и уникалната ѝ форма, я нареждат сред първите места по продажби при еднократните самобръсначки. Дерматологично тестван.

Жилет Блу еднократни самобръсначки е серия от продукти за еднократна употреба. Самобръсначките са снабдени с технология, която да усъвършенства бръсненето, като намали изсушаването на кожата максимално. Дръжките им са направени по начин, който намалява риска от изтърване. Бръсненето трябва да е сигурен и лесен процес, който не изисква прекалено много усилия.

Компанията Gillette е световен лидер в производството на самобръсначки. Кръстена е на нейния основател - King C. Gillette. Компанията е известна с иновативните си решения, като на няколко години подобряват технологията и устройството на самобръсначките си. Това ги изгражда и като лидери на пазара. Gillette са първите, които предлагат самобръсначки с релефна дръжка за по-добър захват, с регулируеми ножчета спрямо твърдостта на косъма, с 2, 3 и 5 ножчета, с лента с лубрикант за по-меко усещане и по-гладко бръснене. Всички тези нововъведения са благодарение на години тестове и разработки, които да направят гладкото бръснене лесно и приятно.

Производител: Procter & Gamble

Към продукта
Повече информация
Марка Gillette
Самобръсначка За еднократна употреба
Брой остриета 2
Тип продукт Еднократна употреба
Употреба За влажно бръснене
Към продукта

Бръсненето трябва да се извършва само на предварително добре почистена, мокра кожа. Разнесете малко количество пяна за бръснене или гел върху лицето и втрийте за по-добра хидратация. Започнете с бръсненето. След като приключите, внимателно изплакнете с хладка вода. Преди да нанесе афтършейв лосион, попийте водата до пълно изсушаване. Най-добре е да използвате мека кърпа.

Към продукта
Оставете вашето мнение
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация
Може да харесате също
Още от тази марка
Gillette Blue II Disposable Razors Самобръсначка 1 бр
Gillette Blue II Disposable Razors Самобръсначка 1 бр