Подгответе се за море

Gillette Mach 3 Самобръсначка с 2 ножчета

В наличност

Арт. № 13907
  • Eргономична дръжка, ножчета - 2 броя
  • С три остриета
  • Предоставя комфортно бръснене до 15 пъти
Безплатна доставка над 49,99 лв.
- +
Детайли

Gillette Mach 3 Самобръсначка с 2 ножчета представлява самобръсначка със сменяемо ножче, за комфортно и безопасно бръснене. Снабдена с три остриета, по-устойчиви от стомана, които остават остри по-дълго (в сравнение със Sensor3). Жилет Мач 3 Самобръсначка с 2 ножчета е разработена да предоставя комфортно бръснене до 15 пъти. Снабдена с овлажняваща лента, която предпазва кожата от зачервяване и микрооребряване, което защитава кожата. С професионално балансирана дръжка. Може да се използва с всички резервни ножчета за серията Mach3.

Комплектът съдържа: ергономична дръжка, ножчета - 2 броя

Компанията Gillette е световен лидер в производството на самобръсначки. Кръстена е на нейния основател - King C. Gillette. Компанията е известна с иновативните си решения, като на няколко години подобряват технологията и устройството на самобръсначките си. Това ги изгражда и като лидери на пазара. Gillette са първите, които предлагат самобръсначки с релефна дръжка за по-добър захват, с регулируеми ножчета спрямо твърдостта на косъма, с 2, 3 и 5 ножчета, с лента с лубрикант за по-меко усещане и по-гладко бръснене. Всички тези нововъведения са благодарение на години тестове и разработки, които да направят гладкото бръснене лесно и приятно.

Производител: Procter & Gamble

Повече информация
Марка Gillette
Тип продукт Самобръсначка
Употреба За влажно бръснене
Начин на употреба

Навлажнете кожата. Сложете малко количество гел, крем или пяна за бръснене на ръката си и нанесете върху лицето. Масажирайте леко за по-добро проникване и омекотяване на брадата. Избръснете се. Изплакнете хубаво с вода. Подсушете лицето. Нанесете подходящ афтършейф или лосион за след бръснене. 

Не използвайте ножчета със захабени остриета, за да елиминирате риска от поява на раздразнения по кожата. Пазете от деца! 

Мнения
Оставете вашето мнение
Оценявате: Gillette Mach 3 Самобръсначка с 2 ножчета
Вашата оценка:
Зареждане...

Вашият отзив беше изпратен, след като бъде прегледан ще бъде публикуван.

Подобни продукти
Още от тази марка
Може да харесате също