Aquafresh Triple Protection Fresh & Minty паста за зъби синя 125 мл

В наличност
Арт. №
22784
Тегло
0.150 кг.
  • Тройна защита, предпазваща от кариеси
  • Стегнати венци
  • Свеж дъх
2.99 лв.
Към продукта

Aquafresh Triple Protection Fresh & Minty паста за зъби синя 125 мл притежава типичните за бранда три ивици, като всяка една от тях се грижи за различен аспект от денталната хигиена. Резултатът е по-здрава усмивка, искрящи зъби, здрави венци, без джобове и свеж дъх. Бялата, синята и червената ивица са проектирани така, че да се грижат за денталното здраве и на децата и на възрастните, така че пастата може да се използва от всички вкъщи. Аквафреш Трипъл Протекшън Фреш и Минти паста за зъби синя 125 мл притежава свеж вкус, който е приятен и ненатрапчив. Тя прекратява вредното действие на плаката, като не позволява да се превърне в кариес и да наруши емайла. Тази паста за зъби е с иновативна формула, благодарение на която стотици хора се радват на здрави и чисти зъби.

Серията Aquafresh Minty е съставена от пасти за зъби с вкус на мента. Те предоставят тройна защита - здрави зъби, здрави венци и свеж дъх. Благодарение на редовно четкане, формулата на пастата за зъби ще укрепи зъбите и ще се бори с плаката, като в същото време поддържа устата и дъха свежи. Продуктите от тази серия са предназначени за използване от цялото семейство, предвид това, че предоставят комплексна и всеобхватна защита за вашата усмивка.

Аквафреш е бранд, част от компанията ГлаксоСмитКлайн (GlaxoSmithKline). Тя разработва пастата за зъби Aquafresh® през 1973 г., като пастата е проектирана да се превърне във водеща марка паста за зъби на пазара за устна хигиена. Пастата притежава уникална диференцираща характеристика, а именно трите цвята райета, които са разпознаваеми в цял свят. Брандът е първият бранд за орална хигиена, който акцентира на свежестта като ценна характеристика и това го прави лидер на пазара и до днес. Последните 40 години, Аквафреш се е превърнал в най-предпочитаната и купувана марка паста за зъби. Поколение след поколение разчитат на тях да осигурят най-добрата грижа, от която се нуждае една усмивка.

Производител: GlaxoSmithKline Consumer Healthcare GmbH&Co. KG

Към продукта
Повече информация
Марка AquaFresh
Състав С флуор
Грижа Антибактериална, Ежедневна грижа, Против кариес
За кого Възрастни
Към продукта

Aqua, Sorbitol, Hydrated Silica, Glycerin, Sodium Lauryl Sulfate, Aroma, Xanthan Gum, Sodium Citrate, Titanium Dioxide, PEG-6, Sodium Fluoride, Sodium Saccharin, Carrageenan, Limonene, CI 74160, CI 74260, Cl 73360, Sodium Fluoride 0.3152% w/w (Fluoride 1450ppm).

Към продукта

Миенето на зъбите трябва да се случва 2 или 3 пъти на ден. Не се препоръчва поглъщане на пастата за зъби. Ако усетите дразнене, потърсете консултация със специалист. Не използвайте, ако срокът на годност е изтекъл или опаковката е нарушена!

Към продукта
Оставете вашето мнение
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация
Aquafresh Triple Protection Fresh & Minty паста за зъби синя 125 мл
Aquafresh Triple Protection Fresh & Minty паста за зъби синя 125 мл