Boiron Monilia albicans Монилиа албиканс 15 СН

В наличност
Арт. №
20870
Тегло
0.010 кг.
  • При афтозен стоматит и coop
  • При възпаления и алергии на дихателната система, предизвикани от Candida albicans
  • Благоприятства състоянието при вагинални и уринарни кандидози
  • При химио- и лъчетерапия, усложнени с орофарингеална кандидоза
3.99 лв.
Към продукта

Monilia аlbicans 15CH е хомеопатичен препарат, който се прилага при симптоми от страна на храносмилателната система, урогениталния тракт, както и кожата. Монилиа албиканс 15СН спомага при афтозен стоматит и coop. Препоръчва се за прием при възпаления и алергии на дихателната система, предизвикани от Candida albicans. Благоприятства състоянието при вагинални и уринарни кандидози. Дисбактериоза с възпаление на ректум и сигма. Подпомага кожата в случаите на екземи с вторична инфекция. Може да се използва още при химио- и лъчетерапия, усложнени с орофарингеална кандидоза.

Хомеопатичните медикаменти на фирма Боарон се приготвят от хомеопатични източници – растителни, животински, минерални или химични субстанции, по разработената от основателя на хомеопатията Ханеман технология – процес на поетапни разреждания на източника и динамизиране при всяко разреждане. Затова хомеопатичните лекарства имат изключително добър профил на безопасност, по правило те не причиняват нежелани лекарствени реакции (странични ефекти) и не съществува риск от предозиране при грешка в дозата. Има две основни групи хомеопатични лекарства: Монопрепарати и Специалитети.

Опаковката на хомеопатичните монопрепарати на Boiron съдържа хомеопатично лекарство, изготвено само от един хомеопатичен източник, като гранулите се обработват чрез тройна импрегнация с хомеопатичния разтвор.

Производител:
BOIRON, Франция.

Към продукта
Повече информация
Марка Boiron
За кого Деца, Възрастни
Разреждане 15 CH
Тип продукт Гранули
Лечение/профилактика на: Афти, Вагинални инфекции, Коса, кожа и нокти, Сезонни алергии и ринити, Храносмилателна система, Възпаление, Дихателна система, Екзема и дерматит /уртикария/, Полова система
Към продукта

Monilia аlbicans 15CH е биотерапевтик - лизат от култури на Candida albicans.

Към продукта

Инструкциите за употреба и дозата трябва да се определят от хомеопатичен лекар.

Към продукта
Оставете вашето мнение
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация
Boiron Monilia albicans Монилиа албиканс 15 СН
Boiron Monilia albicans Монилиа албиканс 15 СН