Accu-Chek

Филтри

4 продукта

Accu-Chek Active Тест-ленти за кръвна захар 50 бр Roche Diagnostics
19.05 лв.
Accu-Chek Performa Тест-ленти за кръвна захар 50 бр Roche Diagnostics
Accu-Chek Performa Тест-ленти за кръвна захар 50 бр Roche Diagnostics
19.99 лв.
Accu-Chek Instant Тест-ленти за кръвна захар 50 бр
19.99 лв.
Accu-Chek Instant Апарат за моментно измерване на кръвна захар 1 брой
16.95 лв.

Тест-лентите за измерване на кръвната захар са отличен способ за самостоятелното наблюдение на здравословното състояние на диабетиците в домашни условия. Благодарение на тях на пациента не се налага ежедневно да посещава своя лекуващ лекар. 

Марката е сред лидерите на българския пазар, предлагащи висококачествени и лесни за употреба лентички и глюкомери

Какви тест-ленти за кръвна захар Accu-Chek ще откриете в galen.bg?

В онлайн аптека galen.bg ще откриете различни видове от този тип продукти на марката. Едни от най-предпочитаните от потребителите ни сред тях са:

Accu-Chek Active

Accu-Chek Active осигуряват бързо и лесно измерване на кръвната захар, като в същото време предоставят точни и сигурни резултати. Тестването с тях се провежда сякаш неусетно. За целта са необходими едва 1-2 микролитра кръв.

Отличителна характеристика на тези продукти е, че предоставят възможност за повторно дозиране върху вече употребената лентичка. Това може да се случи до 5 секунди след първото. Освен това имат капилярен прозорец, който се пълни много бързо и действа като фуния, изтегляща течността към необходимото място. По тази причина кръвта може да бъде капната:

  • върху самата лента;
  • в глюкомера;
  • извън глюкомера.

Продуктът предлага и двоен визуален контрол за възможно най-точни резултати. След провеждане на изследването цветът на употребения тест се сравнява с контролната цветна скала на опаковката.

Не на последно място, тези продукти разполагат с отчетлива сигнализация за изтичане на срока на годност.

Accu-Chek Performa

Performa наподобява Active варианта, като се отличава най-вече по необходимото количество кръвна плазма за провеждане на изследването. В случая достатъчни са едва 0,6 микролитра кръв. Благодарение на това пробождането е повърхностно, леко и безболезнено.

И в този случай е възможно повторно дозиране до 5 секунди след първоначалното.

Важно е да отбележим и че продуктите от този тип сигнализират, ако срокът им на годност е изтекъл. Това е изключително важно за осигуряването на верни резултати.

Accu-Chek Instant

В случая отново са необходими 1-2 микролитра кръвна проба за провеждане на тестването. Отличителното при Instant е, че повторното дозиране върху същия тест може да се случи 15 секунди след първоначалното.

И тези ленти сигнализират при изтекъл срок на годност.

За повече информация за приложението на този тип средства прочетете указанията на опаковката.

Защо да се доверите на Accu-Chek?

Това е един от лидерите в сферата както у нас, така и в чужбина. Доверете му се и Вие, поръчайте всичко от Accu-Chek на ниска цена от онлайн аптека galen.bg още сега!