Седмица на хомеопатията

Accu-Chek Active Тест-ленти за кръвна захар 50 бр Roche Diagnostics

В наличност

Арт. № 36
  • За измерване на кръвната захар
  • Измерване за едва 5 секунди
  • Работи с едва 1-2 микролитра кръвна проба
Безплатна доставка над 49,99 лв.
- +
Детайли

Accu-Chek Active Тест-ленти за кръвна захар 50 бр Roche Diagnostics представляват важен компонент от системата с механизъм за самоконтрол на глюкомера Акучек. Акучек Актив Тест-ленти за кръвна захар 50 бр Рош Диагностикс служат за убождане с цел взимане на капка кръв, необходима за измерването на кръвната захар. Тест-лентите имат електроди, функциониращи с технологията на системата и ключов код за провеждане на задълбочени тестове за контрол на качеството и предоставяне на точност на резултата при всеки тест. Тест-лентите действат много бързо, като правят процеса почти неусетен. Голямата тест-лента се нуждае от минимално количество кръв - около 1-2 микролитра. Има възможност за повторно дозиране, като системата ще сигнализира, ако е необходимо да се добави още кръв за тестване. Повторно дозиране върху една и съща тест-лента може да се направи до 5 секунди. Продуктът си служи с много бързо изпълващ се капилярен прозорец, функциониращ като фуния и спомагащ изтеглянето на кръвта в лентата. По този начин дозирането се улеснява. Кръвта може да бъде капната както върху тест-лентата, така и в или извън глюкомера. Опцията за двоен визуален контрол осигурява сигурни точни резултати. Необходимо е единствено сравнение на цвета на използваната тест-лента с цветовете на скалата, изобразена върху кутията с тест-ленти. Лентите разполагат още със сигнализация при изтичане на срока на годност. Срокът на годност е посочен и на етикета им. Без токсични вещества.

Roche Diagnostics е подразделение на Roche. Рош Диагностикс разработва и интегрира диагностични решения, които отговарят на предизвикателствата на днешния ден и предвиждат нуждите на утрешния. Компанията предлага ин витро диагностични решения, обхващащи молекулярната диагностика, клиничната химия и имуноанализи, тъканна диагностика, локални тестове, самотестване и още много в над 100 държави в цял свят.

Производител: Roche Diagnostics

Повече информация
Марка Accu-Chek
Измерване на: Глюкоза
Тип продукт Тест ленти за кръвна захар
Състав

Не съдържа: токсични вещества

Начин на употреба

Преди ползване прочетете внимателно ръководството за потребителя. То съдържа цялата нужна информация за извършване на изследване на кръвната захар.

Винаги съхранявайте тест-лентите в оригиналния им контейнер и дръжте контейнера плътно затворен.

Съхранявайте тест лентите при температура между +2 и +30 °С на сухо място далеч от пряка слънчева светлина.

Не провеждайте теста на пряка слънчева светлина.

Когато извършвате теста, температурата трябва да е между +10 и +40 °С.

Можете да изхвърляте тест лентите с битовите си отпадъци.

Съхранявайте далеч от деца.

Не използвайте след изтичане срока на годност.

Мнения
Оставете вашето мнение
Оценявате: Accu-Chek Active Тест-ленти за кръвна захар 50 бр Roche Diagnostics
Вашата оценка:
Зареждане...

Вашият отзив беше изпратен, след като бъде прегледан ще бъде публикуван.

Подобни продукти
Още от тази марка
Може да харесате също