Протефикс

Филтри

8 продукта

Protefix Фиксиращ крем за зъбни протези с алое вера за чувствителна лигавица 47 гр Queisser Pharma
6.49 лв.
Protefix Почистващи таблетки за зъбни протези и ортодонтски апарати 32 бр Queisser Pharma
6.25 лв.
Protefix Фиксиращ крем за всякакъв вид зъбни протези 47 гр Queisser Pharma
6.35 лв.
Protefix Фиксиращи подложки за зъбни протези Горна челюст 30 бр Queisser Pharma
6.49 лв.
Protefix Фиксиращи подложки за зъбни протези Долна челюст 30 бр Queisser Pharma
6.49 лв.
Protefix Протект гел първа помощ при афти и рани в устната кухина 10 мл Queisser Pharma
7.89 лв.
Protefix Фиксираща пудра за зъбни протези 50 гр Queisser Pharma
6.89 лв.
Protefix Premium Фиксиращ крем за зъбни протези 47 гр Queisser Pharma
7.09 лв.

Протефикс е марка на немската фармацевтична компания Queisser Pharma. Фирмата разполага с над стогодишен опит в производството на продукти за здраве и енергия. Брандът й Протефикс е посветен на хората, употребяващи частични и цели протези.

Какви продукти Протефикс ще откриете при нас?

В онлайн аптека galen.bg ще намерите голямо разнообразие от продукти от марката, придружени с инструкции за употреба. Сред тях са:

Фиксиращ крем

Кремовете са предназначени за прикрепяне на изкуственото чене към венеца на човека. С тяхна помощ зъбите се задържат неподвижно за целия ден и между тях и венците не се натрупват остатъци от храна. Сред опциите са кремове за всеки тип зъбни протези, както и специализирани с алое вера за хора с чувствителна лигавица.

Почистващи таблетки

Почистващите таблетки от бранда са предназначени за дезинфекция и почистване на изкуствени зъби и ортодонтски апарати. Те действат изключително бързо и са напълно безопасни за здравето.

Фиксиращи подложки

Подложките се предлагат във варианти за горна и долна челюст. Те осигуряват фиксация за целия ден без разместване, като са добър избор при разминаване във формата или размерите на протезата и челюстта. Подходящи са още за лица с атрофия и плоскост на алвеоларния гребен.

Фиксираща пудра

Фиксиращата пудра представлява 100% натриев алгинат с естествен произход и висока поносимост. Пудрата е без вкус и миризма и се отличава с деликатна текстура. Тя служи като бързо лепило, помага за мигновено закрепване на разклатили се и нестабилни ченета. Подходяща е и при чувствителна лигавица.

Гел при афти

Помага за облекчаване на болката и по-бързото заздравяване на афтите и раните в устната кухина. Освен това предпазва от нови раздразнения.

Защо да се доверите на Протефикс?

Протефикс осигурява красива и здрава усмивка, с която да изразявате радостта си и да се наслаждавате на любимите храни без притеснение. Вземете всичко от марката на ниска цена от онлайн аптека galen.bg!