Коледа идва с нас! Избери подарък >>

Protefix Фиксираща пудра за зъбни протези 50 гр Queisser Pharma

В наличност
Арт. №
82609
Тегло
0.055 кг.
  • При леки затруднения със задържането на протезите
  • При чувствителна лигавица
  • Без вкус и мирис, с деликатна текстура
  • 100% натриев алгинат с натурален произход и висока поносимост


     

Обикновена цена 6.39 лв. (-20%) Специална цена 5.11 лв.
Към продукта

Protefix Фиксираща пудра за зъбни протези 50 гр Queisser Pharma представлява пудра за фиксация на зъбни протези от най-високо качество. Протефикс Фиксираща пудра за зъбни протези 50 гр Куайсер Фарма се препоръчва при леки затруднения при задържането на протезата, както и в случаи на чувствителна лигавица. Пудрата се отличава със своето моментално стабилизиращо действие. Тя бързо запечатва и уплътнява проблемните области. Специалната формула на пудрата включва натриев алгинат - вещество с натурален произход, отличаващо се с високо ниво на поносимост и изключителна ефикасност. Освен това няма вкус и мирис, така че не създава никакъв дискомфорт. Пудрата е с много деликатната текстура, която се нанася изключително лесно. Тя осигурява сигурност и спокойствие по всяко време и навсякъде.

Queisser Pharma е немска фармацевтична компания, работеща за поддържане здравето, здравословния начин на живот и доброто физическо състояние на потребителите си вече над 100 години. 

Производител: QUEISSER PHARMA

Към продукта
Повече информация
Марка Protefix
Тип продукт Фиксираща пудра
Към продукта

100% натриев алгинат

 

Към продукта

Поръсете необходимото количество от пудрата върху влажната зъбна протеза, така че да образувате тънък слой. След това си поставете протезата, притискайки я плътно. Протезата ще остане закрепена добре за часове. В случай че по нея останат видими следи от пудрата, можете да ги почистите с четка за зъби и течаща вода или с памук, напоен с олио.

При поръсване с пудрата разфасовката се придържа под ъгъл и се потупва леко с палец. Така ще сте сигурни в точността на дозировката. В случай че сложите повече от необходимото количество от продукта, пудрата вероятно ще се втвърди, което може да доведе до възпаление на лигавицата.  

Да се съхранява на сухо и прохладно място.

Да се съхранява далеч от деца.

Да не се използва след изтичане на срока на годност.

Към продукта
Оставете вашето мнение
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация
Може да харесате също
Още от тази марка
Protefix Фиксираща пудра за зъбни протези 50 гр Queisser Pharma
Protefix Фиксираща пудра за зъбни протези 50 гр Queisser Pharma