Protefix Фиксираща пудра за зъбни протези 50 гр Queisser Pharma

В наличност

Арт. № 82609
  • При леки затруднения със задържането на протезите
  • При чувствителна лигавица
  • Без вкус и мирис, с деликатна текстура
  • 100% натриев алгинат с натурален произход и висока поносимост


     

Безплатна доставка над 49,99 лв.
- +
Детайли

Protefix Фиксираща пудра за зъбни протези 50 гр Queisser Pharma представлява пудра за фиксация на зъбни протези от най-високо качество. Протефикс Фиксираща пудра за зъбни протези 50 гр Куайсер Фарма се препоръчва при леки затруднения при задържането на протезата, както и в случаи на чувствителна лигавица. Пудрата се отличава със своето моментално стабилизиращо действие. Тя бързо запечатва и уплътнява проблемните области. Специалната формула на пудрата включва натриев алгинат - вещество с натурален произход, отличаващо се с високо ниво на поносимост и изключителна ефикасност. Освен това няма вкус и мирис, така че не създава никакъв дискомфорт. Пудрата е с много деликатната текстура, която се нанася изключително лесно. Тя осигурява сигурност и спокойствие по всяко време и навсякъде.

Queisser Pharma е немска фармацевтична компания, работеща за поддържане здравето, здравословния начин на живот и доброто физическо състояние на потребителите си вече над 100 години. 

Производител: QUEISSER PHARMA

Повече информация
Марка Protefix
Тип продукт Фиксираща пудра
Състав

100% натриев алгинат

 

Начин на употреба

Поръсете необходимото количество от пудрата върху влажната зъбна протеза, така че да образувате тънък слой. След това си поставете протезата, притискайки я плътно. Протезата ще остане закрепена добре за часове. В случай че по нея останат видими следи от пудрата, можете да ги почистите с четка за зъби и течаща вода или с памук, напоен с олио.

При поръсване с пудрата разфасовката се придържа под ъгъл и се потупва леко с палец. Така ще сте сигурни в точността на дозировката. В случай че сложите повече от необходимото количество от продукта, пудрата вероятно ще се втвърди, което може да доведе до възпаление на лигавицата.  

Да се съхранява на сухо и прохладно място.

Да се съхранява далеч от деца.

Да не се използва след изтичане на срока на годност.

Мнения
Оставете вашето мнение
Оценявате: Protefix Фиксираща пудра за зъбни протези 50 гр Queisser Pharma
Вашата оценка:
Зареждане...

Вашият отзив беше изпратен, след като бъде прегледан ще бъде публикуван.

Подобни продукти
Още от тази марка
Може да харесате също