Regulatpro

Филтри

5 продукта

Regulatpro Hyaluron Напитка за стегната кожа, здрава коса и нокти 20 мл 20 флакона Dr. Niedermaier -10%отстъпка
Обикновена цена 121.89 лв. (-10%) Специална цена 109.70 лв.
RegulatPro Bio Енергиен Концентрат 350 мл Dr. Niedermaier
90.89 лв.
RegulatPro Metabolic Мощен стимулант за метаболизъм 350 мл Dr. Niedermaier
90.89 лв.
Regulatpro Kids Regulatius Сироп за висок имунитет за деца 350 мл Dr. Niedermaier
87.99 лв.
Regulatpro Hyaluron Напитка за стегната кожа, здрава коса и нокти 350 мл Dr. Niedermaier
90.89 лв.

Това е немска марка за висококачествени хранителни добавки за деца и възрастни. Те се отличават със своите биосъставки и висока ефективност.

Какви хранителни добавки на Regulatpro ще откриете в galen.bg?

Сред продуктите от марката, които Ви очакват в онлайн Аптека Гален, са опции и за възрастни, и за деца. Сред тях са продукти:

За отслабване

Портфолиото на марката включва отлични средства за контрол на телесното тегло. Такова е:

Regulatpro Metabolic 

Това биосредство за изваяна фигура:

  • подобрява метаболизма;
  • осигурява жизненост и енергия;
  • подкрепя работата на нервната система и на сърцето;
  • спомага за поддържането на нормална концентрация на глюкозата в кръвта.

За имунитет

Сред ключовите за бранда средства са подкрепящите имунитета. Такива са:

Regulatpro Bio

Този сироп е подходящ както за възрастни, така и за бебета и деца. Подкрепя функцията на имунната система, като в същото време повишава жизнеността и тонуса. Подкрепя метаболитните процеси в тялото и синтеза на ключови за здравето ни ензими.

Regulatpro Kids Regulatius

Този продукт под формата на сироп е разработен специално за деца над 3-годишна възраст. Подкрепя имунитета, метаболитните процеси и производството на енергия. Облекчава усещането за умора, като същевременно оказва благоприятен ефект на нервната система и работата на мозъка.

За коса, кожа и нокти

В портфолиото на немския бранд Ви очакват и висококачествени и ефективни хранителни добавки, разкриващи естествената красота. Те се грижат за здравето и добрия вид на косата, кожата и ноктите благодарение на внимателно подбраните си съставки като хиалуронова киселина, цинк, мед и витамин C. Сред тях са:

Regulatpro Hyaluron Флакони

Това средство под формата на удобни за прием единични флакони е чудесен избор за забързаното ежедневие. То стимулира синтеза на колаген, грижи се за психичното здраве и работата на нервната система, осигурява силен антиоксидантен ефект.

Същевременно благоприятства дори имунитета.

Regulatpro Hyaluron Сироп

И сиропът от серията се отличава с подобни свойства на тези на ампулите. Заздравява и разкрасява косата, кожата и ноктите. Осигурява антиоксидантно действие, което забавя процесите на стареене на клетките и повишава имунитета. Грижи се още за работата на мозъка и на нервната система. Подобрява и естественото производство на колаген в организма.

Защо да изберете хранителни добавки Regulatpro? 

Всеки един продукт от марката съдържа патентованата есенция Regulatessenz. Тя е направена по специален метод на каскадна ферментация на биоплодове, биозеленчуци, биоядки и биоподправки. Всички съставки в продуктите Regulatpro се отличават със своя чист органичен произход. 

Освен това всяка добавка от бранда преминава през редица тестове за качество и безопасност, които гарантират ефикасността и сигурността й. 

Поръчайте всичко от марката сега на ниска цена от онлайн аптека galen.bg!