- 22% на продукти Urinal >>

Everyday Fresh Normal Ultra Plus Дамски превръзки с крилца 18 бр

В наличност
Арт. №
12148
Тегло
0.150 кг.
  • Изключително тънки дневни превръзки с крилца
  • С Center Plus технология с подсилено ядро - против протичане
  • Силно абсорбиращи
  • С деликатен свеж аромат
4.65 лв.
Към продукта

Everyday Fresh Normal Ultra Plus Дамски превръзки с крилца 18 бр са силно абсорбиращи дневни превръзки с крилца. Евридей Фреш Нормал Ултра Плюс Дамски превръзки с крилца 18 бр са подходящи за дами със средно силна до силна менструация. Дневните превръзки Евридей Фреш осигуряват нежна защита от протичане. Освен това са изключително тънки, което ги прави невидими под дрехите. Разработени са с Center Plus технология с подсилено ядро, като по този начин попивателната им способност е максимално добра и не позволяват протичане към дрехите. Everyday Fresh Normal се отличават и с деликатен флорален аромат, който осигурява свежест и комфорт за всеки ден от месечния цикъл. Предлагат се в икономична опаковка от 18 броя. Препоръчани от Гръцкия съюз на Акушеро-гинеколозите със сертификат Oeko-Tex Standard 100® за дамски превръзки без вредни вещества. Дерматологично тествани.

Серията дамски превръзки Everyday Fresh предлага на дамите превръзки с изключително абсорбиращо покритие и с деликатен аромат за неповторимо усещане за свежест през целия ден.

MEGA DISPOSABLES S.A. е гръцка компания, създадена през 1980 г. В наши дни тя е лидер в производството на хигиенни продукти за лична употреба в Гърция и сред най-големите компании в сферата на европейския пазар, като дистрибутира продуктите си на 4 континента. Най-големият приоритет на МЕГА е да предлага нежна и деликатна грижа към кожата на своите потребители. 

Производител: MEGA DISPOSABLES S.A.

 

Към продукта
Повече информация
Марка Everyday
Тип продукт Дамски превръзки
Част от тялото Интимна област
Капки 5 капки
Брой превръзки 11 - 20
Към продукта

По време на менструация вземете една превръзка и я залепете на бельото си с помощта на крилцата, които трябва да бъдат залепени отдолу. Сменяйте превръзката си през няколко часа.

За еднократна употреба.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, далеч от деца и пряка слънчева светлина.

За външна употреба.

Съхранявайте при температура под 25°C.

Да не се използва след изтичане на крайния срок за годност.

Към продукта
Оставете вашето мнение
Оценявате:Everyday Fresh Normal Ultra Plus Дамски превръзки с крилца 18 бр
Вашата оценка
Още от тази марка
Everyday Fresh Normal Ultra Plus Дамски превръзки с крилца 18 бр
Everyday Fresh Normal Ultra Plus Дамски превръзки с крилца 18 бр