- 22% на продукти Urinal >>

Sensodyne Sensitive Fluoride паста за зъби 75 мл

В наличност
Арт. №
8134
Тегло
0.100 кг.
  • Облекчава и осигурява продължителна защита при чувствителни зъби
  • Защитава от поява на неприятни петна и избелва
  • Успешно премахва плаката
7.69 лв.
Към продукта

Sensodyne Sensitive Fluoride паста за зъби 75 мл е важен съюзник при устната хигиена. Много хора страдат от чувствителност и непрестанни болки в зъбите и венците. Неправилното хранене, попадането на бактерии в устата, прекомерното четкане с четка за зъби, са част от причините за нарушена структура на емайла и оголените зъбни шийки около линията на венците.

Едно комплексно решение за всички тези проблеми е пастата за зъби - Сенсодин паста за зъби сензитив флуорид 75 мл, която има добавен флуорид в своя състав. С негова помощ ще се погрижите за здравето на зъбната кухина и цялостната орална хигиена. Ще се справите с плаката и ще се радвате на по-красива усмивка.

Sensodyne е марка, която се появява за пръв път в Америка през 1961 г. Създателят на пастата за зъби от ново поколение е фармацевтът Александър Блок. Днес, след почти 60 години, "Sensodyne" има световно признание в защитата на чувствителните зъби. Това е паста за зъби с доказано действие при облекчаване на дентални проблеми.  Препоръчва се от различни фармацевти и лекари по дентална медицина. Марката се е наложила сред потребителите. Формулата на "Sensodyne" се грижи за чувствителните зъби благодарение на три важни съставки: калиев нитрат, стронциев ацетат и "NovaMin" технологията, която възстановява лесно уязвимите зони.

Glaxosmithkline Consumer Healthcare е англо-американска компания, която е лидер в  научноизследователската и фармацевтичната дейност компания. Освен това реализира производство в повече от 100 държава и е сред най-големите във фармацевтичната индустрия. Основната дейност на Glaxosmithkline Consumer Healthcare е съсредоточена в борбата с три заболявания, които са обявени за проблемни и са “приоритетни” за Световната здравна организация. Това са  ХИВ/СПИН, туберкулоза и малария. Компанията реализира развойна дейност и разработва различни антивирусни и антибактериални средства, лекарства за онкологични заболявания и други. Също така произвежда водещи продукти в много терапевтични области. 

Производител: Glaxosmithkline Consumer Healthcare, Великобритания

Към продукта
Повече информация
Марка Sensodyne
Състав С флуор
Грижа Антибактериална, Ежедневна грижа, Защита и възстановяване на емайла, Избелваща, Чувствителни зъби и венци
За кого Възрастни
Към продукта

AQUA, SORBITOL, HYDRATED SILICA, GLYCERIN, POTASSIUM NITRATE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, AROMA, XANTHAN GUM, TITANIUM DIOXIDE, SODIUM FLUORIDE, SODIUM SACCHARIN, SODIUM HYDROXIDE, SUCRALOSE, LIMONENE.

Към продукта

Може да е използва два пъти дневно (сутрин и вечер) в продължение на поне 60 секунди. Да не се използва повече от 3 пъти на ден. Избягвайте поглъщане на продукта.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, далеч от деца и пряка слънчева светлина.

За външна употреба, избягвайте контакт с очите.

Съхранявайте при температура под 25 градуса.

Да не се използва след изтичане на крайния срок.

Към продукта
Оставете вашето мнение
Оценявате:Sensodyne Sensitive Fluoride паста за зъби 75 мл
Вашата оценка
Още от тази марка
Sensodyne Sensitive Fluoride паста за зъби 75 мл
Sensodyne Sensitive Fluoride паста за зъби 75 мл