Общи условия за кампанията galen.bg Black Friday

Общи условия за кампанията („galen.bg Black Friday“)

 

От 08:00 ч. сутринта на 01.11.2023 г. до 23:59:59 ч. на 30.11.2023 г. „Аптеки Гален“ ЕООД („Galen.bg“) представят избрани оферти измежду асортимента от продукти си в кампанията под наименованието „galen.bg Black Friday“ („Кампанията“), която се провежда на www.galen.bg. Кампанията е валидна само за онлайн магазина на „Аптеки Гален“ ЕООД и не важи за физическите аптеки на „Аптеки Гален“ ЕООД. Заявки за доставка (поръчки) на предлаганите продукти в Кампанията могат да се правят само за територията на Република България.

Продажбата на продуктите, които са част от кампанията „galen.bg Black Friday“ („Продуктите“) ще се провежда само и единствено съгласно долуописаните условия и срокове:

 1. Кампанията ще се проведе на следния линк на сайта galen.bg: https://galen.bg/promo. Всички продукти участващи в промоцията ще бъдат достъпни от линка на Кампанията.
 2. Продуктите ще са с обозначени намаления на цените. В горния десен ъгъл ще бъде обозначено приложеното намаление.
 3. На основната страница на Кампанията и на отделните продуктови страници всеки продукт ще е отбелязан със следната иконка:
 4. Премахването на съответната иконка в близост до някой от продуктите, предмет на настоящата Кампания и/или смяна на бутона Добави в количка с бутон Уведоми ме при наличност ще означава, че наличностите от този продукт, определени за Кампанията, са били изчерпани. В същото време наличието на иконката/обозначението, посочени по-горе, не гарантират наличности от съответния продукт към момента на създаване на поръчката, поради софтуерно забавяне при премахването й или поставянето на бутона.
 5. Продуктите са с ограничено количество, определено специално за Кампанията, и продажбата им се извършва в периода на Кампанията до изчерпване на това определено налично количество. Възможно е, в рамките на Кампанията, дадени продукти да бъдат изчерпани от наличност, а впоследствие, поради различни причини (напр. отказване от поръчка и др.), да могат да се върнат отново в наличност, докато тече срокът в рамките на Кампанията. bg, няма да се ангажира с предоставянето на допълнителни количества от вече изчерпани стоки.
 6. Изборът и поставянето на определени продукти от клиента в секцията „Любими“ в акаунта на даден клиент, преди или по време на евентуалната подготовка на Клиента за Кампанията не гарантира, че тези продукти ще участват в Кампанията, нито че ще бъдат резервирани по какъвто и да е начин.
 7. Напомняме, че със започването на процеса на поръчка, съответният продукт не се счита за резервиран, и е възможно да бъде изчерпан като наличност в периода от време между започването на поръчката до момента на завършването й (момента на изпращането на имейл за успешно завършена поръчка).
 8. Добавянето на продукт в количката не го резервира.
 9. Поръчки по телефона няма да се приемат. Промени на поръчки по телефона няма да се правят. Всички поръчки следва да се направят от клиентите на Galen.bg чрез сайта по електронен път.
 10. Поръчки, направени чрез или при използване на средства за автоматизирано генериране на поръчки, няма да се считат за валидно направени, и поради това – няма да бъдат изпълнявани.
 11. Данните по направена поръчка, като получател, адрес, телефон, начин на доставка (до офис на куриер, до адрес на клиента) и др. няма да могат да се променят след като поръчката бъде завършена. Ако подобна промяна е необходима, клиентите могат да анулират нежеланата поръчка и да направят нова, в която да включат желаните от тях данни. В тези случаи не се гарантира, че междувременно съответният продукт няма да бъде изчерпан. Напомняме, че при желание от страна на Клиента за промяна на данните за доставка, посочени по-горе, по вече направена от него поръчка, за такава промяна е възможно куриерската компания да таксува клиента допълнително съгласно съответните приложими условия на съотвеното куриерско дружество. Възможно е такава промяна да доведе и до забавяне при доставката на поръчката.
 12. Доставката на поръчката ще бъде направена по куриер (до офис на куриер, автомат или до адрес на клиента) и начинът на доставка ще бъде възможен за избиране от клиентите, както в обичайната търговска дейност. Напомняме, че можете да поръчате доставка до най-близкия офис или автомат на Спиди и да вземете пратката в рамките на удълженото им работното време. Възможно е закъснение на доставките в зависимост от натовареността на куриерска компания Спиди АД.
 13. Продуктите могат да бъдат платени само чрез методите за плащане, описани и активни в сайта Galen.bg - https://galen.bg/plashtane .
 14. Всички клаузи на общите условия за ползване на сайта ще са приложими и по време на Кампанията „galen Black Friday”, считано от 08:00 ч. сутринта на 01.11.2023г. до 23:59:59 ч. на 30.11.2023 г., доколкото друго не е предвидено в настоящия правилник.
 15. Galen.bg, си запазва правото да промени, разшири по всяко време асортимента на Продуктите в Кампанията, предлагани чрез сайта.
 16. „Аптеки Гален“ ЕООД си запазва правото, по своя собствена преценка, да организира и допълнителни кампании и/или игри във връзка с Кампанията. Условията на тези кампании и/или игри ще бъдат уредени в съответните правилници за такива кампании и/или игри, ако бъдат организирани.
 17. Настоящият правилник се предоставя безплатно на разположение на клиентите на Galen.bg. Той може да бъде получен безплатно на хартиен носител от „Аптеки Гален“ ЕООД след отправяне на искане за това като попълните формуляра тук - https://galen.bg/contact .

„Аптеки Гален“ ЕООД