Единствената денонощна аптека в Хасково навършва 21 години

Единствената денонощна аптека в Хасково навършва 21 години

Днес Гален 3 - една от най-милите ни аптеки - както на пациенти, така и на хората от екипа, отбелязва своя 21-ви рожден ден. Отворена през 2000 г. в гр. Хасково, тя е сред първите обекти от веригата. През годините екипът й носи на раменете си големи отговорности, но и успехи.

Гален 3 е единствената денонощна аптека в града и сред малкото такива в областта. Здравето няма работно време, затова и отдаденият й екип е насреща винаги когато пациент има нужда. Проблемите бързо откриват решение сред лавиците на Гален 3 с над 30 000 продукта на цени, достъпни за хората. С богатия си асортимент ние успяваме не само в лечението на нашите пациенти, а и ги вдъхновяваме да полагат профилактични грижи за здравето си и да поддържат своята естествена красота.

Бъди здрав, бъди силен, бъди красив – с тези думи посрещаме всеки престъпил прага на Аптеки Гален.

Гален 3 е специална и за екипа на цялата ни верига. Сред нас тя е известна като „Кораба-майка“, тъй като именно там се обучават фармацевтите за всички Аптеки Гален. Новопостъпилите с интерес черпят от професионализма и сплотеността зад вратите на Гален 3, а опитните вече служители с умиление си спомнят за началото на своя професионален път с нас.

Днес целият ни екип изпраща своите най-искрени пожелания за здрав дух, здраво тяло, спокойни смени и все толкова голямо вътрешно удовлетворение на хората, които поддържат, олицетворяват силата и духа на Гален 3! Благодарим ви, че сте там!

Ако статията Ви беше полезна и интересна, се абонирайте за бюлетина ни. Чрез него ще получавате актуална информация, промоции и специални оферти от онлайн аптека galen.bg.

За автора

Кристина Кацарска-Стоименова

Кристина Кацарска е бакалавър по „Връзки с обществеността“ и магистър по „Международни бизнес комуникации“. Страстта си към писането открива още в гимназията и постепенно й отрежда централно място в своя живот.

През годините пише за различни медии и компании. В средата на 2020 г. стартира свой собствен блог, където разказва за темите, които я вълнуват. Сред тях на преден план излизат пътешествията и планинските преходи. За нея те са съществена част от здравословния начин на живот, изпълнен с движение и време сред природата.

Кристина проявява интерес и към правилното хранене, методите за поддържане на тялото красиво отвън и здраво отвътре, следи новостите в медицинския и фармацевтичния сектор.

От началото на 2021 г. съчетава интересите и уменията си като част от екипа на Аптеки Гален, подготвяйки интересни и полезни за читателите на блога ни материали по теми, свързани с поддържане на здравето, енергията и красотата.