Идеи за подаръци за Коледа от онлайн Аптека Гален

Идеи за подаръци за Коледа от онлайн Аптека Гален

Хо-хо-хо, Коледа почти настъпи, а още нямате идея с какво да зарадвате близките Ви хора? Не се тревожете, в онлайн Аптека Гален ще откриете по нещо за всекиго - при това бързо, лесно и на изгодна цена. Доставяме до вратата, безплатно при поръчки над 49,99 лв.

Вдъхновете се за подаръци за всички у дома от най-новата ни категория: Идеи за подаръци

За да Ви улесним още повече, подбрахме топ предложенията ни за под коледната Ви елха. Прочетете, заредете се с празнично настроение и поръчайте сега, утре перфектният подарък може да е свършил!

Идеи за коледни подаръци за жени

Да се избира подарък за жена, може да е и трудно, и лесно - зависи от гледната точка. Ако знаете от какво се нуждае и какво харесва, ще се справите с начинанието с лекота.

Едва ли съществува дама, която не използва козметика. И господа, под козметика нямаме предвид единствено декоративния грим. Това включва кремове, лосиони, шампоани, душ гелове, парфюми и други. На galen.bg ще откриете стотици подходящи варианти за всяка жена. Някои от тях са универсални, други луксозни, а трети - отговарящи на специфични предпочитания и потребности. В следващите редове Ви представяме нашите топ 5 предложения за коледни подаръци за жена:

Бонус предколедно предложение: зарадвайте любимите Ви дами и с предколеден подарък - Advent Календара на Nivea! Поднесете го възможно най-рано преди Коледа и дарете получателката с мигове на щастие и вълнение през всеки ден до празника. Зад капачето към всяка декемврийска дата до 24.12. включително се крие страхотна изненада - различни козметични продукти от Нивеа.

Идеи за коледни подаръци за мъже

Козметичните комплекти са типичен коледен подарък за мъже. Днес обаче Ви предлагаме топ 5 идеи за малко по-нестандартни и изненадващи варианти:

А ето и топ 3 предложенията ни за по-стандартни подаръци, включващи несесер с ежедневна козметика. Всички те са чудесен избор - особено за мъже, които пътуват често или спортуват, поради което се нуждаят от несесер за козметиката си:

Идеи за коледни подаръци за деца

Търсите подарък, който ще зарадва най-малките, но в същото време е полезен? Онлайн Аптека Гален е точното място за вдъхновение. Ето топ 6 идеите ни за коледен подарък за деца:

  • Oral-B Vitality D100 Spider Man Електрическа четка за зъби за деца 3+ години + Калъф за пътуване Комплект - електрическата четка за зъби с мотиви от детския филм Спайдърмен е отличен подарък за момчета над 3 години. Тя почиства устната кухина в пъти по-добре от обикновената механична четка за зъби, като същевременно превръща процедурата в забавление за детето и му помага в изграждането на добри хигиенни навици;
  • Oral-B Vitality D100 Frozen Електрическа четка за зъби за деца 3+ години + Калъф за пътуване Комплект - електрическата четка за зъби с мотиви от детския филм Замръзналото кралство е отличен подарък за момичета над 3 години. Тя почиства устната кухина в пъти по-добре от обикновената механична четка за зъби, като същевременно превръща процедурата в забавление за детето и му помага в изграждането на добри хигиенни навици;
  • Naturaverde DISNEY Barbie 2022 Комплект с карти за игра Уно Барби - комплектът съдържа висококачествена козметика, разработена специално за деца - балсам за устни със SPF 15 и тоалетна вода. Към тях е добавен и подарък карти Уно Барби. Комплектът е чудесен подарък за малки момичета;
  • Naturaverde DISNEY Minions 2022 Комплект с бандана - комплектът съдържа висококачествена козметика, разработена специално за деца - балсам за устни със SPF 15 и тоалетна вода. Към тях е добавен и подарък бандана с миньони. Комплектът е подходящ за момичета;
  • Naturaverde DISNEY Batman 2022 Комплект с раница - комплектът съдържа висококачествена козметика за деца - тоалетна вода и шампоан 2в1, подходящ за коса и тяло. Към тях е добавена удобна мешка с Батмън. Комплектът е отличен избор за момчета;
  • Naturaverde DISNEY Spiderman 2022 Комплект с играчка пистолет с перка - комплектът съдържа висококачествена козметика за деца - шампоан 2в1, подходящ за коса и тяло, и мек течен сапун. Към тях е добавен пистолет с перка Спайдърмен. Комплектът е отличен избор за момчета.

Поръчайте коледни подаръци на топ цена за близките Ви хора от онлайн Аптека Гален! Възползвайте се от празничните ни оферти още сега!

Статията е с информативен характер. Преди да предприемете действия, свързани с Вашето здраве, е препоръчително да се консултирате с лекар или специалист в съответната област.

Ако статията Ви беше полезна и интересна, абонирайте се за бюлетина ни. Чрез него ще получавате актуална информация, промоции и специални оферти от онлайн аптека galen.bg.

За автора

Кристина Кацарска-Стоименова

Кристина Кацарска е бакалавър по „Връзки с обществеността“ и магистър по „Международни бизнес комуникации“. Страстта си към писането открива още в гимназията и постепенно й отрежда централно място в своя живот.

През годините пише за различни медии и компании. В средата на 2020 г. стартира свой собствен блог, където разказва за темите, които я вълнуват. Сред тях на преден план излизат пътешествията и планинските преходи. За нея те са съществена част от здравословния начин на живот, изпълнен с движение и време сред природата.

Кристина проявява интерес и към правилното хранене, методите за поддържане на тялото красиво отвън и здраво отвътре, следи новостите в медицинския и фармацевтичния сектор.

От началото на 2021 г. съчетава интересите и уменията си като част от екипа на Аптеки Гален, подготвяйки интересни и полезни за читателите на блога ни материали по теми, свързани с поддържане на здравето, енергията и красотата.