Аптека Гален 13 в Студентски град – вече на 5 години

Аптека Гален 13 в Студентски град – вече на 5 години

Днес Аптека Гален 13, разположена в сърцето на столичния Студентски град, празнува своя пети юбилей.

Отношенията между нашите колеги фармацевти и клиентите им са подобни на тези в брака. Нужни са отдаденост, разбиране, грижа, емпатия. Затова нека направим една съпоставка с петата годишнина от сватбата, наричана Дървена сватба. За 5 години се вярва, че връзката между партньорите вече е стабилна като пуснало дълбоки корени дърво. Петте години съвместен живот са повод за голямо празненство и веселие.

Такъв повод е и днешният ден, в който честваме силата на градената вече половин десетилетие връзка между колегите от Гален 13 и техните верни клиенти. Поздравяваме ги за силата на духа, неуморната работа, за сърцатата им отдаденост и искреното желание да правят добро – вече цели 5 години!

Честит рожден ден, колеги! Продължавайте все така – чак до Златна сватба, а и след това!

Ако статията Ви беше полезна и интересна, се абонирайте за бюлетина ни. Чрез него ще получавате актуална информация, промоции и специални оферти от онлайн аптека galen.bg.

За автора

Кристина Кацарска-Стоименова

Кристина Кацарска е бакалавър по „Връзки с обществеността“ и магистър по „Международни бизнес комуникации“. Страстта си към писането открива още в гимназията и постепенно й отрежда централно място в своя живот.

През годините пише за различни медии и компании. В средата на 2020 г. стартира свой собствен блог, където разказва за темите, които я вълнуват. Сред тях на преден план излизат пътешествията и планинските преходи. За нея те са съществена част от здравословния начин на живот, изпълнен с движение и време сред природата.

Кристина проявява интерес и към правилното хранене, методите за поддържане на тялото красиво отвън и здраво отвътре, следи новостите в медицинския и фармацевтичния сектор.

От началото на 2021 г. съчетава интересите и уменията си като част от екипа на Аптеки Гален, подготвяйки интересни и полезни за читателите на блога ни материали по теми, свързани с поддържане на здравето, енергията и красотата.