Честит рожден ден на най-голямата Аптека Гален

Честит рожден ден на най-голямата Аптека Гален

В Гален 6 всичко е на 6, но днес в центъра на тортата е числото 13.

В този слънчев ден най-голямата аптека от цялата верига става на 13 години. Разположена в сърцето на родния ни град Хасково, тя се грижи за здравето и красотата на хилядите местни жители. С огромния асортимент зад гърба си, със своите необятни знания и опит служителите на Гален 6 ежедневно решават проблемите на стотиците си верни клиенти.

Всеки, прекрачвал прага на хасковската аптека, знае, че там го очакват топла грижа и всеотдайност, сигурен лек, разкрасяване или просто съвет – точно онова, от което има нужда.

Честит рожден ден на ведрите ни, отзивчиви и неуморни колеги от Аптека Гален 6! От името на целия екип ви желаем сърцата ви да греят от радостни емоции през цялата година, да сте здрави и да дарявате със здраве, да сте изпълнени с енергия, преливаща към всекиго около вас. Успехът ви означава здраве, красота и енергия за цял един град и дори за областта. Пожелаваме ви да му се радвате все така още дълги години!

Ако статията Ви беше полезна и интересна, се абонирайте за бюлетина ни. Чрез него ще получавате актуална информация, промоции и специални оферти от онлайн аптека galen.bg.

За автора

Кристина Кацарска-Стоименова

Кристина Кацарска е бакалавър по „Връзки с обществеността“ и магистър по „Международни бизнес комуникации“. Страстта си към писането открива още в гимназията и постепенно й отрежда централно място в своя живот.

През годините пише за различни медии и компании. В средата на 2020 г. стартира свой собствен блог, където разказва за темите, които я вълнуват. Сред тях на преден план излизат пътешествията и планинските преходи. За нея те са съществена част от здравословния начин на живот, изпълнен с движение и време сред природата.

Кристина проявява интерес и към правилното хранене, методите за поддържане на тялото красиво отвън и здраво отвътре, следи новостите в медицинския и фармацевтичния сектор.

От началото на 2021 г. съчетава интересите и уменията си като част от екипа на Аптеки Гален, подготвяйки интересни и полезни за читателите на блога ни материали по теми, свързани с поддържане на здравето, енергията и красотата.