Възможно удължаване на обичайния срок за доставка

Възможно удължаване на обичайния срок за доставка

Уважаеми клиенти,

Благодарим, че избирате нас за Ваш помощник в поддържането на здравето и красотата в семействата Ви!

Поради голямото натоварване вследствие на Черния петък и Коледната ни кампания обемът на поръчките от онлайн аптека Гален се повиши многократно и е възможно удължаване на обичайния срок за обработване на Вашите поръчки до 3 работни дни.

Благодарим за проявеното разбиране!

За автора

Кристина Кацарска-Стоименова

Кристина Кацарска е бакалавър по „Връзки с обществеността“ и магистър по „Международни бизнес комуникации“. Страстта си към писането открива още в гимназията и постепенно й отрежда централно място в своя живот.

През годините пише за различни медии и компании. В средата на 2020 г. стартира свой собствен блог, където разказва за темите, които я вълнуват. Сред тях на преден план излизат пътешествията и планинските преходи. За нея те са съществена част от здравословния начин на живот, изпълнен с движение и време сред природата.

Кристина проявява интерес и към правилното хранене, методите за поддържане на тялото красиво отвън и здраво отвътре, следи новостите в медицинския и фармацевтичния сектор.

От началото на 2021 г. съчетава интересите и уменията си като част от екипа на Аптеки Гален, подготвяйки интересни и полезни за читателите на блога ни материали по теми, свързани с поддържане на здравето, енергията и красотата.