Честит 14-ти рожден ден, аптека Гален, гр.Свиленград!

Честит 14-ти рожден ден, аптека Гален, гр.Свиленград!

Честито на колегите от Аптеки Гален Свиленград, които със своята всеотдайност и опит вече 14 години са заедно с вас - нашите пациенти и приятели! Заедно построихме основите и успяхме през годините да изградим доверие и сигурност у нашите пациенти. Те се градят на високата ерудиция, отличното обслужване и коректното отношение, което проявяваме.

Защото добрата работа никога не се измерва с времето, което е минало, а с постиженията и вдъхновенията, които тя оставя по пътя.

Благодарим ви, колеги!

---

Мотото, което следваме е „Грижа за здравето, енергията и красотата.“ За нас здравето на нашите клиенти е приоритет и сме безкомпромисни в осигуряването на качествено обслужване и продукти. Професионализмът на всеки наш служител е резултат на образование, непрестанно обучение и висока мотивация. Ние не просто създаваме аптеки, а места, където получавате грижа с компетентност и внимание!

Ако статията Ви беше полезна и интересна, се абонирайте за бюлетина ни. Чрез него ще получавате актуална информация, промоции и специални оферти от онлайн аптека galen.bg.

За автора

Кристина Кацарска-Стоименова

Кристина Кацарска е бакалавър по „Връзки с обществеността“ и магистър по „Международни бизнес комуникации“. Страстта си към писането открива още в гимназията и постепенно й отрежда централно място в своя живот.

През годините пише за различни медии и компании. В средата на 2020 г. стартира свой собствен блог, където разказва за темите, които я вълнуват. Сред тях на преден план излизат пътешествията и планинските преходи. За нея те са съществена част от здравословния начин на живот, изпълнен с движение и време сред природата.

Кристина проявява интерес и към правилното хранене, методите за поддържане на тялото красиво отвън и здраво отвътре, следи новостите в медицинския и фармацевтичния сектор.

От началото на 2021 г. съчетава интересите и уменията си като част от екипа на Аптеки Гален, подготвяйки интересни и полезни за читателите на блога ни материали по теми, свързани с поддържане на здравето, енергията и красотата.