Какво да си подарите за 8 март?

Какво да си подарите за 8 март?

Честит 8 март, мили дами! Бъдете с все толкова красиви души и нежни усмивки, бъде здрави, бъдете жизнени! Използвайте всеки повод, за да сте все по-щастливи. Ако все още не сте измислили как да зарадвате себе си по случай днешния празник, то ние сме насреща с идеи за подаръци на промоционални цени!

Козметика за нежно лице

Вероятно всяка жена бленува за вечно младо и нежно лице. Макар и това да е химера, на пазара се предлагат стотици висококачествени козметични продукти, с които да съхраните свежия и младолик вид на кожата си възможно най-дълго. Сред тях са:

Енергия за жизнена коса

За красотата на една дама основна роля играе и прическата. По случай празника поглезете косата и себе си с висококачествена козметика като:

  • Pantene Pro-V Miracles Silky & Glowing Комплект за жени - за неустоимо мека и копринена на допир коса. Съдържа шампоан, балсам и маска за коса. Всички те включват във формулите си пантенол за стимулиране на растежа и борба с цъфтенето, биотин за силна структура на косъма, против косопад и за мекота, хидролизиран копринен протеин за задържане на влагата в косъма, който става гладък, блестящ и напомнящ нежна коприна;
  • Pantene Pro-V Miracles Комплект за жени със суха и увредена коса - спомага за бързото възстановяване на косата. Включва уплътняващи шампоан и балсам, възстановяваща маска и олио за суха и увредена коса. Всички те съдържат биотин и розова вода за мекота, сияние и здрав вид. В допълнение към тях формулата на олиото включва и рициново масло, стимулиращо растежа и осигуряващо дълбоко подхранване;
  • Revalid Anti-Aging Fluid Анти-ейдж флуид за тънка коса 100 мл + Подарък авторско бижу Комплект - флуидът в комплекта е подходящ за нанасяне както на суха, така и на влажна коса. Предпазва от преждевременното стареене на скалпа и косъма, от вредното действие на UV лъчите и замърсения въздух, от изтъняване и накъсване. В същото време луксозното авторско бижу от комплекта придава изтънчен завършек на всяка прическа.

Благоухание за добро настроение

По случай днешния ден всяка дама заслужава да се поглези с луксозен подарък и да се обгърне с божествено благоухание за възможно най-добро настроение. За целта Ви предлагаме:

Комплектите на Nuxe

Нюкс Ви осигурява френски лукс на наистина достъпни цени. Всеки козметичен продукт от марката се отличава с натурални съставки и завладяващи аромати. Сред днешните ни предложения са:

  • Nuxe Huile Prodigieuse Мултифункционално сухо олио 100 мл + Подарък: гривна Amour Комплект - мултифункционалното олио е сред най-предпочитаните продукти на марката. Ухае вълшебно, като може да се нанася както върху кожата, така и на косата. Осигурява мекота и нежна грижа, изпълва въздуха с благоухание. В комплекта е включена и стилна гривна, която може да послужи за завършек на почти всеки изискан тоалет;
  • Nuxe Prodigieux Floralе Подаръчен комплект - съдържа мултифункционалното сухо олио във вариант с флорални нотки, като към него са добавени парфюм, душ гел и свещ с подобен неустоим аромат. 
  • Nuxe Huile Prodigieux Подаръчен комплект - този сет съдържа сухо олио, парфюм, душ олио и свещ с ухание, загатващо цитрусови нотки на бергамон, мандарина и портокалов цвят, със сърцевина от рози, гардении и магнолии и основа от кокосово мляко и ванилия.

Комплект от La RIve

Ла Рив е сред лидерите в производството на парфюми, тоалетни води и ароматни душ гелове в Европа. Марката предлага богато разнообразие както от дамски, така и от мъжки аромати. Днес обаче е Денят на жената и затова Ви предлагаме:

Още идеи за подарък на ниска цена открийте в онлайн аптека galen.bg!

Статията е с информативен характер. Преди да предприемете действия, свързани с Вашето здраве, е препоръчително да се консултирате с лекар или специалист в съответната област.

Ако статията Ви беше полезна и интересна, се абонирайте за бюлетина ни. Чрез него ще получавате актуална информация, промоции и специални оферти от онлайн аптека galen.bg.

За автора

Кристина Кацарска-Стоименова

Кристина Кацарска е бакалавър по „Връзки с обществеността“ и магистър по „Международни бизнес комуникации“. Страстта си към писането открива още в гимназията и постепенно й отрежда централно място в своя живот.

През годините пише за различни медии и компании. В средата на 2020 г. стартира свой собствен блог, където разказва за темите, които я вълнуват. Сред тях на преден план излизат пътешествията и планинските преходи. За нея те са съществена част от здравословния начин на живот, изпълнен с движение и време сред природата.

Кристина проявява интерес и към правилното хранене, методите за поддържане на тялото красиво отвън и здраво отвътре, следи новостите в медицинския и фармацевтичния сектор.

От началото на 2021 г. съчетава интересите и уменията си като част от екипа на Аптеки Гален, подготвяйки интересни и полезни за читателите на блога ни материали по теми, свързани с поддържане на здравето, енергията и красотата.