Черен петък в онлайн Аптека Гален – какво да очаквате

Черен петък в онлайн Аптека Гален – какво да очаквате

Черен петък, Black Friday, часове на нечувани намаления – както искате, го наречете, но помнете, че от него ни делят броени дни.

Черният петък е изгодни цени, щуро настроение, възможност да се подготвим с коледните подаръци от рано. Черният петък тази година започва на 26-и ноември, в 7:00 ч.!

В онлайн Аптека Гален намаленията ще продължат цели 3 дни – от петък до неделя. Възползвайте се от до -67% на стотици продукти от нашия богат асортимент – козметика, хранителни добавки, медицински апарати, пюренца и залъгалки за бебето и какво ли още не.

В днешната статия решихме да ви споделим някои от нашите ТОП предложения, които да очаквате на Блек Фрайдей. Проверете цените им сега, обещаваме, че на 26.11.2021 г. те ще са още по-здравословни за вашия бюджет.

Луксозна козметика

Black Friday поставя началото на коледното пазаруване от Америка чак до нашите географски ширини, а и отвъд. Затова и първото ни предложение е за страхотни коледни подаръци за вашите любими хора (най-вече за дамите сред тях) – луксозни козметични продукти на в пъти по-ниска от стандартната им цена.

Сред ТОП марките за луксозна козметика в портфолиото на онлайн Аптека Гален, които ще откриете намалени с до -67% продукти, са:

Nuxe – френски лукс

Нюкс е сред водещите марки за висококачествена козметика в цял свят. Компанията води началото си от малка парижка лаборатория, която от 1990 г. насам постепенно се превръща в един от лидерите в специализираната грижата за кожата. Nuxe предоставя на почитателите си ефективни и новаторски козметични продукти. Всички те са произведени чрез концентриране на чисти активни съставки в комбинация с нови и нови патентовани формули на френската компания. Козметиката на Нюкс се отличава и с неописуемо нежни текстури и луксозни аромати, съчетание от класа и чувственост.

Какъв по-прелестен коледен подарък от лукс и чувственост, в които да се потопим? На Черния петък всички единични продукти (без комплектите) Nuxe в нашата онлайн аптека ще ви очакват с огромна отстъпка. Едни от най-предпочитаните серии от марката са:

  • Nuxe Huile Prodigieuse – това е най-емблематичната серия за Нюкс. Тя включва мултифункционални сухи олиа за тяло, за чиито множество приложения вече сме ви разказвали. Формулите им съдържат ценни растителни масла във висока концентрация, а някои от продуктите добавят блестящ завършек чрез златист блясък от минерален произход. Сухите олиа на Nuxe обгръщат кожата на дамите с луксозни аромати и нежна грижа за часове;
  • Nuxe Men – експертите от Нюкс съзнават, че и господата се нуждаят от луксозна козметична грижа и създават тази серия – специално за мъже. Тя включва пълна гама от продукти за лице и тяло, отличаващи се със своите немаслени формули с дървесни екстракти, подходящи за всяка кожа – дори и чувствителната;
  • Nuxe BIO Organic – включва широка гама от иновативни козметични продукти за лицето, тялото и косата със съставки от естествен органичен произход, сертифицирани от COSMEBIO и ECOCERT. Силата на плодовете и познанията на лаборатории Nuxe се съчетават, за да създадат уникалните формули на всички продукти от серията.

Apivita – силата на гръцката природа

Апивита е гръцка марка за иновативна, натурална и високоефективна луксозна козметика. Портфолиото й включва над 300 натурални продукта, осигуряващи дълбока грижа на лицето, тялото и косата. Модерните формули на козметиката й комбинират най-доброто, което природата може да ни предложи. Продуктите на Apivita съдържат от 85% до 100% изцяло натурални съставки. Сред тях са инфузии от гръцки растения, пчелни продукти с висока хранителна стойност и органични етерични масла.

На Черния петък при нас ще откриете всичко от Апивита (без комплектите) с невероятна отстъпка. Сред най-търсените серии на Apivita са:

  • Apivita Tonic Mountain Tea – серията включва луксозни продукти, осигуряващи натурална грижа на кожата на тялото. Те са обогатени с екстракт от гръцки планински чай и етерични масла от бергамот и евкалипт за дълбока хидратация, възстановяване и подхранване на епидермиса;
  • Сериите с висока концентрация на пчелни продукти – сериите на Апивита с пчелни продукти Aqua Beelicious, Bee Radiant, Beessential, Queen Bee съчетават чудодейната сила на прополиса, пчелното млечице, пчелния мед и екстрактите медоносни цветя, които осигуряват дълбоко подхранване, антиоксидантен и анти-ейдж ефект, хидратация и блясък на кожата на лицето;
  • Apivita Cleansing – тази серия включва ексфолиращи и почистващи продукти за лице. Типично за марката, формулите им съдържат мед, инфузии от гръцки растения и билки със силен антиоксидантен ефект.

John Frieda – за кралски стилна прическа

Джон Фрида е британска марка за луксозна козметика за коса. Самият Джон Фрида отваря първия си фризьорски салон през 1976 г. и в негови почитатели бързо се превръщат известни личности, модни консултанти, професионални стилисти от цял свят. Сред тях е дори принцеса Дияна. Днес козметичната марка, носеща името на кралския стилист, осигурява царствено изящество и перфектна коса на дами по целия свят. Продуктите на John Frieda съчетават съвременни технологии и иновативни съставки, така че да отговарят на конкретните нужди на различните типове коса.

На Черния петък при нас ще откриете избрани продукти от Джон Фрида с огромни отстъпки. Сред тях ще са:

Медицинска козметика

Като аптека ние предлагаме и висококачествена медицинска козметика, отговаряща на специфичните нужди на проблемната кожа. Тя често е предназначена както за жени, така и за мъже и е също толкова подходящ избор за подарък за близките ви. Ако вие или пък те страдат от кожна пигментация, акне, розацея, псориазис, суха, чувствителна, мазна кожа или друг дерматологичен проблем, то сериите, за които ще ви разкажем сега, са за вашата пазарска количка.

Uriage – с термална вода от Френските Алпи

Uriage e още една висококачествена френска козметична марка. Основна съставка на всичките й продукти е неповторимата термална вода Uriage, бликаща от сърцето на Френските Алпи. Специалната дермокозметика Юриаж е предписвана от дерматолози, алерголози и педиатри, препоръчвана от фармацевти и обичана от своите потребители от цял свят. Марката съчетава новаторство и експертиза, лечебна и озаряваща сила, високо съдържание на микроелементи и минерали.

В трите чернопетъчни дни ще откриете и всичко от Юриаж (без комплектите) на изкусително намалени цени.

Марката разполага с разнообразни козметични серии, посветени на различни дерматологични проблеми. Някои от тях са:

  • Age Protect – иновативни продукти за лице против стареене на кожата;
  • Bariederm – за много напукана, суха и увредена кожа, за възстановяване на епидермиса и възвръщане на естествената му защитна бариера;
  • Hyseac – за комбинирана и мазна кожа, предразположена към акне;
  • Roseliance – за хора, страдащи от розацея и чувствителна кожа, склонна към зачервявания;
  • Uriage DS – за лющеща се, възпалена и зачервена кожа, серията включва както продукти против пърхот, така и предназначени за лицето и тялото.

В случай че в семейството ви има и малко дете, ви препоръчваме още Uriage Bebe с продукти, специално създадени за бебета и малки деца. А за да изпитате мощната хидратираща сила на термалната вода Uriage в най-чистата й форма, се доверете на Uriage Eau Thermale.

ISDIN – лидер на пазара в Испания

ISDIN е испанска марка за дерматологична козметика. Тя е лидер на пазара в Испания и световен еталон в грижата за кожата. В трите ни Black Friday дни ще откриете и всичко от ISDIN (без комплектите) с невероятни отстъпки.

Сред козметиката на испанската марка ще намерите слънцезащита, анти-ейдж серуми и ампули, почистващи и антиоксидантни продукти и други специализирани грижи.

SVR – френска дермокозметика от 1962 г.

Франция е сред лидерите в козметичния бранш, а SVR е сред топ марките й. СВР води началото си от малка семейна лаборатория от 1962 г. Днес марката предлага на потребителите си продукти, съчетаващи десетилетна експертиза и най-новите научни открития. На Черния петък в онлайн Аптека Гален ще откриете множество продукти от SVR с в пъти по-ниски цени. Едни от най-обичаните от тях са:

Класическа козметика

На 26-и ноември ви очакват избрани продукти с до -67% по-здравословни цени и от палитрата ни с класически козметични марки. Възползвайте се от трите дни с невиждано изгодни промоции, за да се снабдите с любимите си сапуни Dove, с душ гел за мъже Nivea, с козметика с екстракт от бяло или тъмно грозде Bilka, с дезодорант от Garnier.

За бебето и мама

Бебетата, малките деца, техните майки – всички те се нуждаят от специална грижа, за да са здрави и щастливи, за да радват околните и да допринасят за просперитета на нашето общество. От онлайн Аптека Гален винаги се стараем да им предлагаме най-новите и качествени продукти на достъпни цени, така че да подпомагаме всичко това. Затова и част от Black Friday при нас ще са:

Mustela – медицинската козметика за бебета и техните майки

Mustela е френска марка за медицинска козметика, специално създадена за новородени, бебета, малки деца, бременни и кърмещи дами. Мустела разполага с над 60-годишна експертиза, а богатият й асортимент включва висококачествени продукти с над 90% съставки с естествен произход. Всички те са иновативни, безопасни, ефективни и все по-натурални. Отбележете си Black Friday в календара, за да сте сигурни, че ще се възползвате от невероятните намаления на избрани продукти от марката. Сред тях ще намерите:

Chicco – богата палитра от продукти за бебето

Чико е марката, осигуряваща разнообразие от аксесоари, козметични и хигиенни продукти за бебето. Хиляди висококвалифицирани специалисти непрекъснато изследват, тестват и подобряват технологиите, използвани за производството на продуктите на компанията. Всички те са подложени на строг контрол на качеството и безопасността. На Черия петък зарадвайте себе си и вашето малко дете с някое от страхотните ни предложения на Black Friday цени. Сред тях ще намерите помпа за кърма, шишета за хранене на бебето, залъгалки, мокри кърпички и още много.

Plasmon – питателно, вкусно и полезно за бебето

Италианската марка Plasmon вече над 100 години разработва специални рецепти за бебешки храни и напитки, които радват майките със своето съдържание, а децата с невероятния си вкус. Концепцията на Плазмон съчетава италианската традиция за вкусна храна, семпли рецепти и натурални съставки с иновативните технологии и тенденциите в областта на детското хранене. През трите ни дни, посветени на Блек Фрайдей, на страхотни цени в онлайн Аптека Гален ще откриете множество каши, адаптирани млека и бишкоти за бебета на различна възраст. Сред тях ще са:

Хранителни добавки

Разбира се, най-търсените продукти в една аптека са хранителните добавки – особено през есенно-зимния сезон, когато вирусите и настинките лесно ни застигат. Затова и се стремим постоянно да поддържаме здравословни цени на богатата си гама от хранителни добавки. На Черния петък обаче ще откриете някои от тях с немислимо огромни отстъпки. Сред марките, които ще участват в промоционалната кампания, са:

  • Nature's Way – американска компания, разработваща BIO хранителни добавки със сертификат ORGANIC;
  • Fortex – новаторска българска компания, специализирана в производството на висококачествени и ефективни хранителни добавки и здравна козметика;
  • Supravit – марка на швейцарската компания Kendy Pharma - сред лидерите в производството на хранителни добавки както на местно ниво, така и по целия свят, включително и в България.

Медицински уреди за дома

Мнозина свързват Блек Фрайдей най-вече с покупките на иначе скъпа техника на изгодни цени. Към тази тенденция се присъединяваме и ние, като ви предлагаме огромни намаления на следните медицински апарати, подходящи за домашна употреба:

Изборът на подобни уреди обаче е сложен процес, така че ви предлагаме, докато чакате Черния петък, да прочетете и следните статии:

До скоро!

Статията е с информативен характер. Преди да предприемете действия, свързани с Вашето здраве, е препоръчително да се консултирате с лекар или специалист в съответната област.

Ако статията Ви беше полезна и интересна, се абонирайте за бюлетина ни. Чрез него ще получавате актуална информация, промоции и специални оферти от онлайн аптека galen.bg.

За автора

Кристина Кацарска-Стоименова

Кристина Кацарска е бакалавър по „Връзки с обществеността“ и магистър по „Международни бизнес комуникации“. Страстта си към писането открива още в гимназията и постепенно й отрежда централно място в своя живот.

През годините пише за различни медии и компании. В средата на 2020 г. стартира свой собствен блог, където разказва за темите, които я вълнуват. Сред тях на преден план излизат пътешествията и планинските преходи. За нея те са съществена част от здравословния начин на живот, изпълнен с движение и време сред природата.

Кристина проявява интерес и към правилното хранене, методите за поддържане на тялото красиво отвън и здраво отвътре, следи новостите в медицинския и фармацевтичния сектор.

От началото на 2021 г. съчетава интересите и уменията си като част от екипа на Аптеки Гален, подготвяйки интересни и полезни за читателите на блога ни материали по теми, свързани с поддържане на здравето, енергията и красотата.