Празнични предложения за още по-блажен Великден

Празнични предложения за още по-блажен Великден

Великденската почивка започва след броени дни! Предстоят дни с приятели и роднини, с обилни угощения и лежерни следобеди. Дни за релакс и отмора. За да е още по-блажен дългият уикенд, сме Ви подготвили специални промоционални предложения. С тяхна помощ ще се разтопите от удоволствие без угризения. Хранителни добавки за добро храносмилане, ароматна козметика, галеща сетивата, озаряващи серуми, разкриващи красотата, и по нещо за спокойствието на детето. Това са само част от страхотните оферти, от които да се възползвате СЕГА!

Нашите ПРАЗНИЧНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ Ви очакват, за да направят почивката Ви още по-велика!

А ето какво според нас е най-необходимо, за да се чувствате отлично по празниците:

Хранителни добавки за добро храносмилане

Можем ли изобщо да говорим за празник без празнична трапеза? При това изобилстваща от мазнини и въглехидрати. Ароматните козунаци ни примамват от витрините вече цял месец. Към тях прибавяме тлъсто агнешко, ориз, картофи и повече яйца от обикновено. Да не забравяме и питките, баниците на баба, домашната ракия на дядо и всички останали вкуснотии, обичани от семейството.

Вече сме Ви съветвали За какво да внимаваме на великденската трапеза. Днес ще обърнем по-специално внимание на добавките, с чиято помощ да се наслаждаваме на храната с малко по-чиста съвест и стомашен комфорт. Част от празничните ни предложения, подобряващи храносмилането, са:

  • Nature's Way Cayenne Fruit Лют червен пипер 450 мг 100 V капсули - плодовете на лютивия червен пипер съдържат голямо количество витамини А, В6, С, К, мед и диетични фибри, подкрепящи работата на стомашно-чревния тракт, сърцето и сърдечно-съдовата система. Приемът на добавката подобрява храносмилането, забързва метаболизма и оказва благоприятен ефект на циркулацията на кръвта. Същевременно пречиства тялото от токсините, подобрява перисталтиката и притъпява апетита;
  • Botanic Enzy-Mill За добро храносмилане х60 таблетки - благодарение на включените в състава 7 храносмилателни ензима добавката подкрепя храносмилането, облекчавайки проблеми като подуване и тежест в стомаха, киселини, газове, болки и цялостен стомашен дискомфорт;
  • Антиметил При лошо храносмилане 12 таблетки за смучене Tilman - помага за нормалната функция на храносмилателния тракт и за добро храносмилане. Облекчава неразположения като киселини, гадене, повръщане, газове. Продуктът е добър избор за преодоляване на дискомфорта след обилно преяждане и препиване, както и на неразположението при пътуване, бременност, след операции, тъй като ключовата съставка във формулата му е екстрактът от джинджифил;
  • Swanson Lactobacillus Gasseri Probiotic Пробиотик лактобацилус гасери х 60 капсули - благоприятният ефект на пробиотиците върху стомашно-чревната флора вероятно е известен на всекиго. Важно е обаче да знаем, че различните щамове пробиотични бактерии се отличават и с различни позитивни действия. Съдържащите се в тази хранителна добавка притъпяват апетита и чувството за глад, подобряват метаболизма, подпомагат регулацията на телесната маса и липидите, предпазват лигавицата от увреждане;
  • Higher Nature Metabolic Balance Метаболитен баланс x 90 капсули - специално подбраните билки, витамини и минерали в добавката, сред които цинк, хром, витамини B1, B3 и B5, поддържат нивата на кръвната захар в норма, грижат се за нормалния метаболизъм и придържането към здравословно тегло;
  • NaturProdukt Турмирин БиоСлим Куркума + БиоПерин за отслабване х60 веган капсули - спомага за правилното храносмилане и усвояване на храната, грижи се за състоянието и функцията на червата, жлъчката и черния дроб, като в същото време повишава имунитета;
  • Nature’s Way Oregano Оil Масло от риган за добро храносмилане и силен имунитет 75 мг х60 V капсули - благоприятства храносмилането и облекчава стомашния дискомфорт, като в същото време се грижи за общото здраве, повишавайки имунитета;
  • Swanson Digestive Enzymes Храносмилателни ензими 90 таблетки - помага за нормалното и безопасно разграждане на мазнините, протеините и въглехидратите, спомагайки за правилното усвояване на храната;
  • Swanson Aloe Vera Алое Вера за имунната и храносмилателната система х100 капсули - подобрява храносмилането, спомага за пречистване от токсините, като в същото време повишава имунитета.

Козметика за отлична визия

На празник след компанията и трапезата по важност се нарежда красивата визия - особено когато става въпрос за жените. За да Ви помогнем да сте възможно най-прелестни с най-малко усилия и средства, специално за този Великден подготвихме неустоими промоционални оферти като:

Серуми

Серумите се отличават с висока концентрация на активните си съставки и сравнително бърз благотворен ефект:

  • Vichy Liftactiv Supreme Vitamin C15 Озаряващ серум 20 мл - подходящ за всеки тип кожа, серумът на Виши озарява кожата на лицето, разкривайки до максимална степен естествената Ви красота след едва няколко употреби. В същото време предпазва от UV лъчите и свободните радикали, подпомага синтеза на колаген, поддържа епидермиса еластичен и гладък;
  • Bioderma Hydrabio Серум за интензивна хидратация 40 мл - този серум е специално разработен за хора с по-суха и чувствителна кожа. Ефективно я хидратира, възвръщайки тонуса и жизнеността й. Кожата бързо придобива сияен и красив вид, става еластична, нежна и мека. Комфортът е възстановен;
  • La Roche-Posay Hyalu B5 Интензивен хидратиращ серум против бръчки за чувствителна кожа 30 мл - подходящ за всеки тип кожа - дори за чувствителна, този серум използва силата на хиалуроновата киселина и витамин B5, за да възстанови младоликия вид на лицето Ви. При редовна употреба връща сиянието и отпочиналото излъчване на лицето, хидратира кожата и я прави по-мека, нежна и еластична, осигурява комфорт.

Лак за коса

За да е перфектна прическата Ви без значение от климатичните особености и динамичния празничен график, е добре да разполагате със силен и качествен лак за коса. Препоръчително е той да бъде съобразен с типа и нуждите на косата Ви, за да се възползвате до максимална степен от свойствата му. Чудесни промоварианти в случая са:

Грим

Не на последно в разкрасителната процедура идва гримът. Дори да сте от дамите, които в ежедневието си не използват декоративна козметика, на празник вероятно и Вие се изкушавате от наситените червила и подчертаващите естествената красота средства. Ето нашите страхотни предложения за лесно, бързо и зашеметяващо празнично разкрасяване:

Средства за бонус релакс

Докато за някои перфектната почивка е изпълнена с динамика и събития, за други се изразява в часове без задачи и с релаксиращо мързелуване. Ако сте от втория тип, Ви препоръчваме да се поглезите с:

Продукти за спокойствието и комфорта на бебето

В случай че в семейството Ви има и малко бебе, то настроението му вероятно е определящо за всеобщото прекарване по празниците. За да е спокойно детето, Ви препоръчваме да се подготвите с достатъчно търпение и с промопродукти като:

  • пелени;
  • биберони;
  • адаптирано мляко - ако използвате;
  • каши;
  • пюрета;
  • десерти и бисквити.

Възползвайте се от трайно ниските цени и празничните предложения в онлайн аптека galen.bg още сега! Преживейте един незабравимо прекрасен Великден!

Статията е с информативен характер. Преди да предприемете действия, свързани с Вашето здраве, е препоръчително да се консултирате с лекар или специалист в съответната област.

Ако статията Ви беше полезна и интересна, се абонирайте за бюлетина ни. Чрез него ще получавате актуална информация, промоции и специални оферти от онлайн аптека galen.bg.

За автора

Кристина Кацарска-Стоименова

Кристина Кацарска е бакалавър по „Връзки с обществеността“ и магистър по „Международни бизнес комуникации“. Страстта си към писането открива още в гимназията и постепенно й отрежда централно място в своя живот.

През годините пише за различни медии и компании. В средата на 2020 г. стартира свой собствен блог, където разказва за темите, които я вълнуват. Сред тях на преден план излизат пътешествията и планинските преходи. За нея те са съществена част от здравословния начин на живот, изпълнен с движение и време сред природата.

Кристина проявява интерес и към правилното хранене, методите за поддържане на тялото красиво отвън и здраво отвътре, следи новостите в медицинския и фармацевтичния сектор.

От началото на 2021 г. съчетава интересите и уменията си като част от екипа на Аптеки Гален, подготвяйки интересни и полезни за читателите на блога ни материали по теми, свързани с поддържане на здравето, енергията и красотата.